Jordan_J Отговорено Февруари 7, 2008 Share Отговорено Февруари 7, 2008 Данчо не бях влизал тук отдавна но свалям шапка за красотите които си накупил ! Като почнем от хюс кетнера през новата 7струнна красавица микрофоните и въобще всичко което си взел Успех ти пожелавам това е страхотна идея не знаех че планираш радиостанция Ще ти се обадя като имам път към Варна задължително да се видим Аз скромно ще се похваля с една моя отдавнашна мечта -класика в жанра Boss TU-2...не много евтин, но убийствен стейдж тунер... Boss TU-2 Братле, идвай по Варна и ще те запозная с колегата и детайли по проектите ни - със сигурност ще ти е много интересно. Колегата (и основен инвеститор) купи HD (High Definition) видео камери - за да затворим цикъла с продуцирането... Правихме кастинг ... Но подробности ще ти разправям като дойдеш на гости Поздрави!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Февруари 7, 2008 Share Отговорено Февруари 7, 2008 Честито и от мен Здрави микрофони - здрав вокалист, ако перифразираме Авалона е класика, следват Пендулум, АПИ, Гордън, Харди, Нив, Мартист, Табфункенверк (в произволен ред изброени) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 Нещо, което наистина не беше планирано, но така се случи. PRS Johnny Hiland Signature А ето го и Johhny Hiland в действие - страшен катил - пича е сляп, но свири като змей!! PRS Johnny Hiland Signature - Demo video Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sa6tiat Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 Дани, Дани, преглъщаме благородната завист... Айде, цепи мрака! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 (Редактирано) Другия път като си във Варна се обади пак, и тогава ще преглъщаме не благородна завист, ами уиски Така е по-добре Редактирано Февруари 8, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Telerig Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 Данчо евалата брат една от най любимите ми марки! Пол Ред Смит...без коментар... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rockstar666 Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 (Редактирано) Дани,имай милост бе пич,навлизам във възраст вече трябва да се пазя,ще ми докараш някай сърдечен!!! Станаха ли ти вече 1000??? Редактирано Февруари 8, 2008 от rockstar666 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 (Редактирано) Meрси, аверчета! Ще имам много да черпя Но аз не бягам от това - даже напротив - ето търся си повод ! Успяхте ли да видите видеото на Джони Хиланд ? Много ме накефи тоя пич, честно ... Редактирано Февруари 8, 2008 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 честито за JP-то и за PRS-а! според мен PRS трябва да пуснат повече модели с maple fingerboard - изглежда много здраво. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
RockoBG Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 аййййййййййййййй 'Баси ако е моя, ше и нашравя дупка и ще я .............. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 честито за JP-то и за PRS-а! според мен PRS трябва да пуснат повече модели с maple fingerboard - изглежда много здраво. Да, наистина това не е типично за ПРС. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 Аз тъкмо гледах видеото на Джони Хиланд. Уникален е! За него пише "legally blind", слепотата му била някаква форма на неволеви движения на очите.. Но предполагам, че вижа нещо. На няколко пъти като че ли "поглежда" към грифа, или просто го e научил като движение? Иначе, ако нямаш вече какво да си правиш всичките китари, аз бих могъл да осиновя някоя от тях... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 11, 2008 Share Отговорено Февруари 11, 2008 ^ми вижда,иначе за кво му е часовник?(не зн. клипа какъв е ,но в ю-тюб има доста). А за китарата.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DeadWing Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 http://www.musik-service.de/Guitar-Yamaha-...95740217en.aspx Честито да ми е Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Janick_Gers Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 (Редактирано) Честито! Да почерпиш Изглежда доста яка. Дано и свири така Редактирано Февруари 12, 2008 от Janick_Gers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts