fLiSk Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 ^ Добър е нали И аз от една година му се радвам много. Бие Дижитека отвсякъде Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Да, абсолютно те подкрепям и се самоподкрепям! Само щракалката ми е много халтава и се мандахерца напред-назад. При теб така ли е? Цитирай
HOSHUNKOV Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 (Редактирано) Страхотна играчка! Вече продадох Диджитек-а, още същия ден!!! Много хитра реализация на тап-темпо режима, страхотни екстри, саунда също е супер. Изобщо Доста ме заинтригува камиончето как е в сравнение с Boss DD? И още един въпрос, каква му е цената горе долу и от къде може да се купи? Редактирано Август 21, 2007 от HOSHUNKOV Цитирай
fLiSk Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 Tц, при мен нищо не се мандахерца @ Хошунков В сравнение с Бос, има повече опции за оцветяване на звука и повече видове дилей, също така много по - удобен режим за тап темпо. Бос от друга страна има почти двойно по - голямо време за дилейване. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 ^ И аз така смятам! Доколкото знам скоро в БГ ще има достъпни всички продукти на Line 6, само забравих кой щеше да ги внася. Цени ще се разберат като дойдат. Иначе - Томан.де и други сходни сайтове. Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 ^ ^ ^ ^ || || || || Динакорд - вече ги внася. За цени не знам, обаче са по-евтини от обявените в Томан. Цитирай
selarent Отговорено Август 21, 2007 Отговорено Август 21, 2007 ^ ^ ^ ^|| || || || Динакорд - вече ги внася. За цени не знам, обаче са по-евтини от обявените в Томан. Бях го постнал някъде по темите за Line6, но ето го пак... LINE6 - ДИНАКОРД ЦЕНИ Цитирай
icohohi Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Неска си поръчах дърво за моята китара в петък е готово. Тогава започвам да я правя. Ако успея ще поствам инфо и снимки някъде във форума Цитирай
Valserp Отговорено Август 22, 2007 Отговорено Август 22, 2007 Доста ме заинтригува камиончето как е в сравнение с Boss DD? И още един въпрос, каква му е цената горе долу и от къде може да се купи? Visiarts ги имат. Или поне на сайта си Цитирай
Trysth Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 Би трябвало да го има и в Динакорд. Цитирай
Nevermore Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 Миналата седмица се сдобих с едни красиви нещица, с които мисля да позаписвам малко: 1. Alesis io26 интерфейс 2. Shure SM57 3. EV Cobalt 04 4. Студийно Кондензаторно Микрофонче PMI Audio - C1 (пробвах го, кърти мифки) 5. Компрект 7 парчета микрофони за барабани на Soundking - E07W За останалота няма какво да се хваля - кабели, конектори, стейдж бокс, поп филтър и т.н. До колкото си спомням имаше една хубава тема за кой как сам си е правил звукоизолацията. Мисля да споделя в най-скоро време и моите постижения в областта Цитирай
Black Bird Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 (Редактирано) Ibanez RG3721 Ibanez RG550 1991 модел Босс СД-1 - Japan MXR Phase 90 DOD Y.J.M DigiTech RP100R Artist Line 6 Gear BOX Редактирано Август 24, 2007 от Black Bird Цитирай
Stone Free Отговорено Август 24, 2007 Отговорено Август 24, 2007 Митко, да не си продал душата си на софтуерните симулации за сметка на 'истинския лампов звук'? гледам тоя Line 6 много ти се котира в чейна напоследък Цитирай
Recommended Posts