Jump to content
Българският форум за музиканти

selarent

Members
  • Мнения

    29
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от selarent

  1. Аз лично залагам на това: ENGL PRO CABINET 2X12 VINT.30 BLACK
  2. Има готови решения, на твоята дилема! Например: Red Box на Hughes & Kettner PALMER MI PDI09 - THE JUNCTION И още една дузина други... Но, поразрови малко, почети и ще намериш! Поздрави!
  3. Малко и от мен...новото ми ракче...
  4. Тази вечер влязох вкъщи с още една любовница... Ibanez DN520K_DTV Сменям и струните и нямам време да постна снимки на този прекрасен инструмент... Утре.....
  5. Новите членове на семейството Както и цялата компания:
  6. selarent

    Ibanez Owner's Club

    Вече се "похвалих", но да дам своя глас и по тази тема... IBANEZ S 320 WK neck type: 3pc Wizard II Maple neck body: Mahogany body fret: Jumbo frets bridge: ZR bridge w/ZPS2 (Zero Resistance, Zero Point System) neck pu: INF1 (H) neck pu bridge pu: INF2 (H) bridge pu hardware color: Cosmo Black
  7. Честита Коледа! Ето и моите Коледни подаръци! SCHECTER BLACKJACK ATX C-7 Някои са от преди това (B.C.RICH-а и IBANEZ-а), но сега всичко накуп! SCHECTER BLACKJACK ATX C-7 IBANEZ S 320 WK B.C.RICH Assassin PX3T Пожелавам на всички MARRY CHRISTMAS AND HEAVY NEW YEAR !!!
  8. Още едно "ЗА" в подкрепа на Yo The Real! А иначе по темата - освен Guitar Geek, инфо за кой с какво свири можеш да видиш и на UberProAudio За Сатриани сециално - Joe Satriani Guitar Gear Rig And Equipment За единия от ефектите - Satchurator, които му направиха от VOX ето тук - Joe Satriani talks about his Satchurator pedal Enjoy! Поздрави!
  9. Защо не опиташ с ASIO4ALL драйверите.... ТУК. При мен нещата вървят и се виждат и работят всичките ми audio devices и то напълно в режим на ниска латентност. ...вградената карта, LINE6 TonePort UX2 и LINE6 POD Xt Live.... Използвам ASIO4ALL и в CUBASE и през него виждам всички портове на гореизброените audio интерфейси и си правя всякакви IN/OUT комутации.... Пробвайте!
  10. ^ Ааа... не си, не си! И аз съм в кюпа! ... а колко ли други се спотайват и не си казват.... \m/\m/
  11. Душицата ми напълни, човеко!!! Няма нищо лошо в "олд скуула"... Още повече при твоето изсвирване!!! Дай още неща...
  12. selarent

    B.c. Rich - Assassin Px3

    Обмислям възможността да се сдобия с още една любима да не ми е "самотно" JACKSON-чето Порових се да прочета някакви рецензии за този инструмент, но ще се радвам да чуя и вашето мнение - да бъда охулен или подкрепен - все е добре дошло преди да направя решаващата стъпка. Чудесно ще е ако пък някой е имал възможност да го пипне и да сподели... Ето спецификациите на този модел от сайта на B.C. Rich - ТУК Вие сте! Поздрави!
  13. Бях го постнал някъде по темите за Line6, но ето го пак... LINE6 - ДИНАКОРД ЦЕНИ
  14. В допълнение - на сайта на B.C.Rich си ги има нещата описани... ТУК
  15. ^ Честито! И добре дошъл в отбора! И много да "къртиш" Чакаме да споделиш впечатления! Успех!
  16. За улеснение - ето линкче с ценовата листа на LINE6 в ДИНАКОРД ЦЪК ТУК
  17. selarent

    Рудолф Шенкер

    Ами дано ТОВА ти отговори на въпросите... Ако се поразровиш, ще намериш и още. Иначе за китара - в момента е с DEAN
  18. Потърси с Emule, Edonkey и всички там магарешки производни... На MEGADETH има почти всичките албуми, и някои сборни Tabs... А ТУК има вече и последния UNITED ABOMINATIONS ! Успех!!!
  19. TonePort UX2 (200 USD) + 200 USD GearBoxPlugins license = 400 USD* Gear Box SILVER Bundle - 300 USD* Gear Box GOLD Premium Bundle - 500 USD* *Цени за USA - shipping от www.zzounds.com Като отчетем и различните опции на хардуера - TonePort UX2 и Tone Direct джаджата, която идва с бънделите... Всеки за себе си и според нуждите да си предцени Звуково - няма разлика между тези продукти. Line6 RULEZZZ!
  20. Положението е следното: Ако имаш TONEPORT карта и инсталираш и GearBox плъгините, за да ги ползваш под какъвто и да е софтуер - Cubase, Sonar и многото други, което ти дава удобството да променяш свободно саунда на всеки записан трак (re-amp) ... трябва да си купиш отделно лиценза - само за Plugins. Тогава те се отключват и повече няма да ти показва картинката, която виждаш в момента и вече ще се чува звук! Ако нямаш никакъв LINE6 дивайс и искаш само GearBox - като plugins, има го в два варианта > GearBox Plugins, и като bundle върви с ТОВА. Преди да се оборудвам с TonePort UX2 и аз много търсих, но уви, не намерих patch-ове за GearBox и изобщо на LINE6 софтуерите имат много защитен механизъм за лицензия и явно е трудно.... И изобщо тия от Line6 са големи хиени - за всяка екстричка си плащаш... P.S. Някой във форума предлагаше преди време GearBox Silver Bundle....
  21. edgecrusher е прав за TONEPORT UX2 ...не само като цена, но и възможността да имаш повече входове - микрофонни, линейни .... Имам и двете (PODxt LIVE и TONEPORT UX2) и ако мога да ти бъда полезен в избора за повече яснота - пиши ми на Л.С. \m/ United!
  22. Предполагам, че си разгледал сайта им, а тук има някои отговори FAQ Всички продукти на LINE6 - PODxt, PODxt LIVE и PODxt PRO се ъпдейтват с допълнителни MODEL PACKS Останалото, както вече знаеш е в изходите... и че за PODxt и PODxt PRO ще ти трябва и допълнителна педалиера за контрол и удобство... зависи от твоите предпочитания, какво използваш в момента и прочие... По такива причини аз предпочетох PODxt LIVE, сложих му допълнително MODEL PACKS, и въпреки че засега го използвам за рекординг съм подсигурен и за живо. Също така зависи и откъде ще си ги пазаруваш....Europe или USA ....? Но каквото и да решиш - няма да съжаляваш с LINE6 Успех!
  23. LOE е прав...отплесваме се от темата...човека питаше за процесор все пак...А щом пита за процесор, предполагам, си е отговорил на доста предварителни въпроси - за каква музика търси звук, иска ли мобилност и компактност т.н. Без да се обижда никой, полемиката отново прерастна във "вечното дерби" ANALOG - DIGITAL...а по темата вече има тонове изписано. Все пак, всеки си има предпочитания и е направил избор за себе си. Немога да се съглася обаче и с DIE HARD феновете на АНАЛОГА, за които останалото "не струва". По тази логика няма нужда да се изобретява реактивния двигател - витловия е достатъчен... Да де, ама за какви цели... така и в музикално-звуковите технологии нещата се развиват през годините. CHEERS! И на темата: Определено за блус тон DIGITECH не е "твоя процесор"... по-скоро добре подбран chain от камиончета... на BOSS например... или дори BOSS GT-6... Поздрави!!!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.