Pandemonium Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Какви пари я взе, че съм се навил отдавна да си взема една акустична китара за метални струни и все не остава време да проверя цените по магазините на евтините модели. (все пак ще се ползва по палатки и градинки де, имам си хубава класическа за другите работи) Цитирай
Phreaker Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 303лв .Много е добра.Има електроника ,която е пасивна ,но е много добра.В комплекта влиза и кабел + шестограмен ключ Цитирай
Jackson Отговорено Април 23, 2007 Отговорено Април 23, 2007 Взех си едно усилвателче за в къщи. Ето го и него Цитирай
Jackson Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 Ето едно хубаво допълнение към усилвателя. WinterSoul се раздели с Черната Красавица. Удоволствието е изцяло мое. Чувствам се завършен. Цитирай
Delyan Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 (Редактирано) Jackson, честито !!! Със здраве да го ползваш ! Много е красив този MicroStack . Откъде го взе и за колко? Постни, моля те, и семпли - много ще е интересно, предполагам не само за мен да се чуе! Редактирано Април 24, 2007 от Delian Цитирай
OrgaZmotroN Отговорено Април 24, 2007 Отговорено Април 24, 2007 ^Включвам се със идентичното запитване за цената ? Живо ме интересува също , дали ( запитване към всички) мога "сляпо" да се доверя и да си го поръчам по интернет или смятате , че все пак е по-добре първо да я докосна в някой магазин, плътски да се почувстваме взаимно и да преценим едва тогава дали сме един за друг ??? Цитирай
Jackson Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Здравейте, Цена на Маршала - 270 EUR без транспорта. Усилвател от MG серията - 15 вата. Два бокса клоузбек с 10-ки говорители - но нейм. FDD, перфектен чист канал, маршалски драйв, много добър пружинен ревербератор. Звучи добре независимо колко е усилен. Става за репетиции, но е неудобен за носене. 24 килограма нето тегло. Изглежда най-масивно изпълнения усилвател. Мога да съдействам с вноса на всички желаещи. 0888 269298 Благодаря за пожеланията. Цитирай
sw1tched Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 (Редактирано) Аз лично не съм във възторг от MG серията. Имам впечатления от 100-ватовия 12" модел и звука е малко...сух и скучен, транзисторен. Но зависи кой за какво го търси, ако просто искате маршалския драйв - ще го получите, има и предостатъчно gain. Ако трябва да го сравнявам с valvestate-овете, определено е крачка назад. Редактирано Април 25, 2007 от sw1tched Цитирай
OrgaZmotroN Отговорено Април 25, 2007 Отговорено Април 25, 2007 Здравейте, аз не чак толкова да се изфукам с придобивката , колкото да чуя мнението на всички колеги за DigiTech RP80; с който наскоро се сдобих . ПП Извинявам се ама още не мога да се оправя и да захапа как да кача снимка! за това: щракнете тук Цитирай
selarent Отговорено Май 1, 2007 Отговорено Май 1, 2007 Е след толкова дерзание, вече дойде това: PODxt LIVE PODxt LIVE P.S. Простете невежеството ми, но от бурна рабост не успях да кача снимките в поста си... Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 1, 2007 Отговорено Май 1, 2007 ^ Поздравления! Този кейс беше ли включен или си го поръча допълнително? Аз като си купувах моя преди 2 и 1/2г. все още нямаше такива. Цитирай
selarent Отговорено Май 1, 2007 Отговорено Май 1, 2007 ^ Благодаря! Line6 Carry Gig Bag for PODxt Live е отделно... цената му е 50$. Предполагам, че ти си доволен от това "изделие" Аз тепърва ще му се радвам Цитирай
Recommended Posts