Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)
:virtuoz: днес си го взех

Roland MicroCube

:) малката джуджавка вади много готин звук за размерите си ,  и планирам да си го ползвам като усилвателче за спалнята + предусилвател за импровизирани сешъни :P

Честито! Въжката е яка. За колко я взе?

(Язе имам по-големия, но по-орязан брат - 15 :P )

Редактирано от CaptiveAlien
  • Отговори 7.1k
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
:virtuoz: днес си го взех

Roland MicroCube

:) малката джуджавка вади много готин звук за размерите си ,  и планирам да си го ползвам като усилвателче за спалнята + предусилвател за импровизирани сешъни :P

Честито! Въжката е яка. За колко я взе?

(Язе имам по-големия, но по-орязан брат - 15 :P )

Малко е скъпичка - 240 лева от РФ - аз обаче от години искам да имам усилвател на батерии, защото много обикалям из България и поне 50 пъти ми се е случвало да искам да си посвиря на открито ( а акустичната китара просто не е за открити пространства) и не мога...така че си "навих на масрафа " и си го купих..отделно от това е точно толкова силен колкото да звучи без да дойдат на атака съседите...

Отговорено (Редактирано)

docc, мен 2-та концерта повече ме влекат. стерео ли ги пускаш или каскадно?

ПП. сега догледах снимките - този амбър флейм топ е покъртителен!

Редактирано от wolfgang
Отговорено

@wolfgang: Двата Concert-a са с различни конфигурации говорители - 1х12" Fender; 2x10" EV и звучат доста различно за стерео приложение.За съвместна работа,използвам А/B switch.

Топ-ът(Quilt,а не Flame) на Suhr е от висока степен(6А) и е много красив.Същият е и на T.Anderson,но с фотографската ми техника и способности,не мога да пресъздам добре картината и наживо е доста по-впечатляващa.

@synchu: "Стара къща" - култови дивайси да искаш! :ph34r:

Отговорено
но с фотографската ми техника и способности,не мога да пресъздам добре картината и наживо е доста по-впечатляващa.

Ам'чи убади са.Ши дода,ши снимам и ши имаш убави снимки,а аз .... аз ще пооплакна очите малко :ph34r:

Отговорено

Хей, musicman, недей така. Съобщението, което си пуснал искрено меразсмя. Все едно басиситите са инвалиди :)

Разбира се, че има с какво да се похвали, един добър басист може да носи цяла група на раменете си :)

Отговорено

Най-новата ми придобивка.Диката направи страхотен гриф за една от фаворитните ми китари-моят къстъм пауър страт.Грифът е невероятно удобен,а изработката му е просто върха.

23611155666.jpg

23611193339.jpg

23611183267.jpg

Използвам поста да споделя че широко извесният ни съфорумник Nikifena

свърза електрониката на китарата извънредно бързо и професионално вчера,за което съм му много благодарен.