synchu Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 Извинявам се за невежеството , ама това точно как се казва ? Тамбура....ше требва и аз да запиша нещо с бащината ми ... мноо яка работа Честито и от мен Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 А каква е разликата с мандолина ? Днес съм малко болен , затуй питам ... Цитирай
circles Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 мерси хора! рокмен, не знам братле.. Цитирай
stratocaster Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 на мен ми заприлича на бузуки Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 13, 2006 Отговорено Април 13, 2006 (Редактирано) Circles's Original Instrument ; Mandolin ; Bouzouki (I can't write in cyrilic with Opera Browser) Едитвам в InternetExplorer ... Значи отгоре надолу : Инструмента на Цирклес , второто е мандолината , за която аз се сетих , а третото е Бузукито , което наистина много прилича на това по-горе ... А тамбура : Да ... Май това е верният отговор на загадката ! Редактирано Април 13, 2006 от RockMan2005 Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Броейки клучовете, бих казал, че Бузукито е верният отговор Цитирай
synchu Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Броейки клучовете, бих казал, че Бузукито е верният отговор Да ама не, както се казва Тамбура си е Цитирай
VOSTOK Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Може Никак не твърдя, че съм запознат Бтв (кратък офф) къде се продават подобни неща - имам предвид Бузуки? Идеи? Цитирай
circles Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 Тамбура е бе хора, няма спор. не задруго ами ми я направи един майстор на !тамбури! от Габрово.. много добра изработка, удобна е, струните меки... правя реклама щото наистина е добър, ако някой иска координати - да се обади иначе, се зарибих от един лайф на тамбурджии в БНР, немам думи тия какви капацитети са викам я да взема и аз да пробвам възможностите на тоз инструмент... повярвайте ми неподозирани са така.. Цитирай
don_pepinio Отговорено Април 14, 2006 Отговорено Април 14, 2006 ...абе Сандо ти ме уби бе човек Честито все пак де!!!Кажи сега кога ще видим как се свири на туй НЯЩО? :guitar: Цитирай
Jordan_J Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 (Редактирано) MUSICMAN AXIS Translucent Red Днес се сдобих с това (взех я от един датски изпълнител/звезда ), който записва с много известни изпълнители съ6то... И така да се кажe, много се кефя, та мисля да по4ерпя !! Редактирано Април 15, 2006 от visiondann Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 Броейки клучовете, бих казал, че Бузукито е верният отговор Да , ама ако погледнем грифа ... ахм , тамбурата е вереният отговор ! Цитирай
motorbreath Отговорено Април 15, 2006 Отговорено Април 15, 2006 не е кой знае кво ама са хубави мога да си напрая супа от толкова много... Цитирай
Passkalero Отговорено Април 16, 2006 Отговорено Април 16, 2006 MUSICMAN AXIS Translucent Red Днес се сдобих с това (взех я от един датски изпълнител/звезда ), който записва с много известни изпълнители съ6то... И така да се кажe, много се кефя, та мисля да по4ерпя !! А мен как ме е яд, че не е моя не е истина! Шегувам се естествено! Закъснях само с няколко минути. ... вече се бяха спазарили! Иначе я вземах без да се замислям! Със здраве да я ползваш! ГОЛЯМА китара, спор няма! БРАВО! Цитирай
Recommended Posts