Mecho Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Днес в скромния ми, но сплотен, gear се присъедини малкият хубавец, в долния десен ъгъл на снимката: http://mecho.centrum-group.com/Mecho_Gear.jpg Jim Dunlop CryBaby From Hell... :killyou: Viva Risin Force Това ми е първото Wah в кариерата и е много яко Пожелавам ви и на вас такава играчка. Мечо :hello: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 25, 2006 Отговорено Февруари 25, 2006 Честито на всички . Знам , че е тъпо да се хваля за перце , но си направих метално custom edition перце , което ще стане медальон или ключодържател , само му трябва една дупка : Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 ...и аз да се похваля... Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Хайде да ти е честита,Пешко,със здраве да си я ползваш!!! П.П. Донеси я утре,да и чуем гласеца и да я полеем - не буквално де! Наздраве! Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 26, 2006 Отговорено Февруари 26, 2006 Ооооо честито!!!! Красив, Ibanez! Много яка китара , много! Цитирай
Dushmanina Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Ухааа, браво, Пешо! Честито да ти е! Надявам се скоро да я видя... Цитирай
don_pepinio Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Мерси! Трябва да се съберем да подранчим и да я полеем,пък и "бандитчето" е за поливане!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 28, 2006 Отговорено Февруари 28, 2006 Мерси! Трябва да се съберем да подранчим и да я полеем,пък и "бандитчето" е за поливане!!! Ш'ви полеем аз,и теб,и Башибозука(а.к.а. Душманинот) - с градинската лейка!!! П.П. Мно'о яко китарчето - сега ,след като и свирих на него и го чух -якооо!!! Цитирай
ventsi Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 Днес в скромния ми, но сплотен, gear се присъедини малкият хубавец, в долния десен ъгъл на снимката:http://mecho.centrum-group.com/Mecho_Gear.jpg Jim Dunlop CryBaby From Hell... :killyou: Viva Risin Force Това ми е първото Wah в кариерата и е много яко Пожелавам ви и на вас такава играчка. Мечо :hello: Информирай ме за цена, че твърдо съм решил в събота да заселя едно такова в къщи. Да знам колко бири да не изпия до тогава... Цитирай
Mecho Отговорено Март 1, 2006 Отговорено Март 1, 2006 329 лъва за бебето и още 36 лъвчета за оригинално захранване. Цитирай
vlex Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Ем... честито за ибаньецу Ае и аз да са пофъля... не че е мн ама като за начинаещ кривоч-аджия със скромен бюджет си е направо перфе Днес се обзаведох с първия си процесор (надявам се и не последния ) Zоом 9000... Мн му се радвам... не мога му се накефя Цитирай
niki123bg Отговорено Март 2, 2006 Отговорено Март 2, 2006 Правилният избор Моите са абсолютно същите Цитирай
Recommended Posts