musicman Публикувано Януари 3, 2006 Публикувано Януари 3, 2006 По примера на басистите, които често са подценявани умствено и интелектуално създавам тази тема. Целта е да видите, че и басистите са пълноценни хора! Та, нека тук всеки да се хвали с каквото има, че много се разводниха нещата. От сега искам да чиститя на всички ви новите неща и със здраве да си ги ползвате 2 Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Утре ми пристига китарен ефект Behringer V-Tone GDI21 Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Преди 4-5 дена съвсем случайно този ефект го чух как звучи в магазина на Динакорд в Пловдив един пич го пробваше с китара свалена на "Си" мого да ти кажа, аз не съм голям фен на Берингер обаче пичовете от тази фирма започват да ме изненадват все повече за добро Незнам какъв стил музика щи свириш обаче ефекта звучеше брутално За тежка музика направо кърти ушни канали :guitar: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Кърти мифки и фаянс ... За ХЕВИ МЕТЪЛ разбира се ... Много ми харесва British емулацията . Цитирай
Kelly Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 нека не превръщаме темата в ''купих си перце,купих си струни,кабел и прочие'' това е тема за по-големи покупки Цитирай
npace Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 то аз имах идея да пусна обща тема за хора, които ще питат коя китара да си вземат ама... ме домързя Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Купих си перце gibson... Откъде? Важно ми е! Цитирай
bobalan Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 купих си Берингер Вампире 2х60вата глава Е, и два кондензаторни микрофона, както и направих още една стъпка към завършването на колонката 1х12, която си правя от известно време. И малко преди това си купих и колонката 4х12, на Берингер отново. И смятам да си купя 8канален конвертор с АДАТ изходи, ако някой продава да казва 1 Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 3, 2006 Отговорено Януари 3, 2006 Имам си централно захранване за ефектите марка N-Audio. Благодарности на Nikifena. Цитирай
circles Отговорено Януари 4, 2006 Отговорено Януари 4, 2006 аз от скоро пък издебилясвам с това Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 5, 2006 Отговорено Януари 5, 2006 Утре ми пристига китарен ефект Behringer V-Tone GDI21 Днес съм изключително и неестествено щастлив Вместо V-Ton GDI21 ми докараха ... V-AMP 2 . Много съм накефен Цитирай
KrusTnik Отговорено Януари 6, 2006 Отговорено Януари 6, 2006 Айде дойде време и аз да се похваля Една седмица преди Коледа,събрал малко кинти(200 български левчета) и с трепет в сърцето и изтръпнал от студ успях да се сдобия с една акустична 6-струнна красавица-Pao Chia Верно,нищо не съм чувал за тая марка,но не робувам на такива Пък и тя(красавицата ) беше с доста прилични за цената си акустика и вид Цитирай
Fender_str Отговорено Януари 7, 2006 Отговорено Януари 7, 2006 Кубе Fender 15R с ъпгрейд лампов предусилжател и транзисторен краен. Цитирай
Recommended Posts