Steppenwolf Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 А аз мисля, че няма лошо - всички тези наличности и липси всъщност са прекрасни и много радостни, създаващи обособената персона на музиканта, стила му... Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Ако ще е да сравняваме Джарет - Къриа, май повече ми харесва първия, макар че както отбеляза CyberGene - на места като се отплесне в някакви какафонии и направо го спирам (то понякога половината от парчето е само такова..). Мисля, че Райнер Брюнингхаус поне мен ме кефи повече дори и от тях двамата. В същност слушал съм го само в албумите на Гарбарек и в един негов соло албум (май единствения, а и други участия май почти няма). Цитирай
Topsun Отговорено Август 1, 2005 Автор Отговорено Август 1, 2005 кийт джарет не си повтаря солотова е човека!(поне за мен де) Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Надявам се неволно пропуснахме Рик Уейкман - YES? Цитирай
sa6tiat Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 И Тони Бенкс - Дженезис, клавирът на Мерилиън - н`ам кой си Кели, не го помня... Цитирай
progressive Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Надявам се неволно пропуснахме Рик Уейкман - YES? бъди сигурен че е нволно! Цитирай
RonCarter Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 кийт джарет не си повтаря солотова е човека!(поне за мен де) Кийт Джарет ми е много любим. Също и McCoy Tyner-пианиста на Джон Колтрейн Цитирай
RonCarter Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Ако ще е да сравняваме Джарет - Къриа, май повече ми харесва първия, макар че както отбеляза CyberGene - на места като се отплесне в някакви какафонии и направо го спирам (то понякога половината от парчето е само такова..). Мисля, че Райнер Брюнингхаус поне мен ме кефи повече дори и от тях двамата. В същност слушал съм го само в албумите на Гарбарек и в един негов соло албум (май единствения, а и други участия май почти няма). Райнер Брюнингхаус е адски добър. Между другото от доста време търся негови солови албуми. Ако имаш някой дай да направим трампа. Мисля че имам какво да ти предложа в замяна Цитирай
CyberGene Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Ако ще е да сравняваме Джарет - Къриа, май повече ми харесва първия, макар че както отбеляза CyberGene - на места като се отплесне в някакви какафонии и направо го спирам (то понякога половината от парчето е само такова..). Мисля, че Райнер Брюнингхаус поне мен ме кефи повече дори и от тях двамата. В същност слушал съм го само в албумите на Гарбарек и в един негов соло албум (май единствения, а и други участия май почти няма). Райнер Брюнингхаус е адски добър. Между другото от доста време търся негови солови албуми. Ако имаш някой дай да направим трампа. Мисля че имам какво да ти предложа в замяна Аз имам два негови соло албума и то май повече няма... Ама не знам как мога да ги ъплоадна някъде, щото не съм в България. Цитирай
ecmjazz Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 (Редактирано) Аз имам единия от солояите му албуми. Утре мога да го кача в някой торент - само ме подсетете на ПМ, че може да забравя. Едит: ето тук съм качил един от другите ми любими пиаисти. Редактирано Август 3, 2005 от ecmjazz Цитирай
Egon Отговорено Август 3, 2005 Отговорено Август 3, 2005 Аз като не-клавирист нямам идоли, но имам любимци. Към групата Dream Theater имам много съображения, но те успяха на два пъти да заменят клавириста си и всеки път по изключително уместен начин. и с тримата звучат различно, добре. Обичам ги и тримата, толкова самостойни творчески характери: Kevin Moore, derek Sheridian, Jordan Rudess. Да не забравяме българските - бившият клавир на група "Соларис" - Георги...ако не сте чули албума им от 1997, набавете си го. Поздрави Е Цитирай
RonCarter Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Какво ще кажете за Joe Zawinul . Сега слушам концерта в Тбилиси Бахти якото. Цитирай
RonCarter Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Rainer Bruninghaus - Continuum Благодаря много. Имаш Цитирай
progressive Отговорено Август 4, 2005 Отговорено Август 4, 2005 Какво ще кажете за Joe Zawinul . Сега слушам концерта в Тбилиси Бахти якото. ами какво да кажем... един от любимите ми пианисти и музиканти изобщо!!! страхотен е... за първи път го чух когато излъчваха запис от концерта му тук... невероятен! а този концерт не съм го слушал... знаеш ли как мога да си го намеря... Цитирай
Recommended Posts