Fallenblood Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 абе мислех да питам нещо конкретно, но то се насъбраха доста неща. в общи линии - аз ли съм единственият недоволен от състоянието на сайта (http://www.muzikant.org) в момента? много хаотичен и грозен layout, който създава объркващо първо впечатление и затруднява възприемането. размазани жпег лога вляво и вдясно, които не изпълняват никаква функция. използване на align left вм. justify, което допълнително затруднява четенето, липса на достатъчни празни пространства (маргини) около текста. хабене на място в особено тежки пропорции. основното меню вляво е излишно голямо, но стесняването му може би би развалило пропорциите. предлагам да се превърне в хоризонтално меню под логото. rss и приятелите - под текста. разбира се, layout, който да ползва цялата ширина на браузъра също не би бил лош, но вие си знаете. самото съдържание - нещо, което ужасно ме дразни е, че на една страница са наредени 3 статии, а останалите са сбутани в едно списъче и минават покрай окото. това съм го виждал другаде и не моем го разберем. място ли се пести по вертикалата, що ли. жива дискриминация. и, най-важното - страшно много ценни материали - изработка и ремонт, ревютата на вокални процесори на anomandrus, и пр. - би трябвало да са в сайта, а не са. също така няма възможност за коментар по статиите. дори темите във форума, които ги обявяват (ъ!) са заключени. рекламката с лампата горе вдясно е хитра. за съжаление горните неща са причина малко хора да стигнат до нея. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 20, 2011 Отговорено Януари 20, 2011 това съм го виждал другаде и не моем го разберемаа,не подкарвай и ти по шопски,шта съдя за авторски права След тая профилактика много куцо е и с форума..,някакво Ф седи отгоре,преди беше по-читаво. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 ...аз ли съм единственият недоволен от състоянието на сайта (http://www.muzikant.org)... Явно да... Цитирай
misterj Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Джумла сайт (няма лошо) с мноооого стара версия, че и със стандартния шаблон. Далеч от стандартите на 21 век. Цитирай
musicman Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Някой ако има предложения или желание да помогне е добре дошъл. Акъл имаме, трябват ни хора да свършат работа. Цитирай
Heartman Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Шрифта на поясненията под темите е адски дребен и едва се чете. Цитирай
misterj Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 И как смяташ някой да ви помогне като няма информация? Какви компоненти сте ползвали? Ето помощ - мигрирайте на Джумла 1.5 Имам всички шаблони на Гавик легални, защото бях абониран. Изберете си един и ви го подарявам. Цитирай
musicman Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Добре, акъл и темплейти имаме. Как мисля да ни помогне някой... ми да ми пише ЛС. Цялата работа е да се персонализира предварително закупен шаблон. На мен не ми остава време. Иначе на приказки го докарваме Цитирай
misterj Отговорено Януари 21, 2011 Отговорено Януари 21, 2011 Аз съм ви още обиден. Ще видя как ще е в бъдеще. Цитирай
мегатон Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 Някой ако има предложения или желание да помогне е добре дошъл. Акъл имаме, трябват ни хора да свършат работа. В същност какво толкова е наложило та да се стигне до тази промяна? Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 ...аз ли съм единственият недоволен от състоянието на сайта (http://www.muzikant.org)... Явно да... Мене също не ме кефи новия дизайн, но най-вече неналичието на кирилица Цитирай
synchu Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 ^За новия дизайн на форума или на сайта става въпрос? Къде ти липсва кирилица - долу вдясно на основната страница на форума има възможност за избор на език. Ако говорим за кирилизатора - това е друг въпрос, който към момента няма лесно решение. Цитирай
emo_tion1 Отговорено Февруари 2, 2011 Отговорено Февруари 2, 2011 За кирилизатор става въпрос. Понеже сега влизам в друг форум за да испозлвам техния кирилизатор за да пиша тука, понеже и кирилизатора на компа ми супер се прецака и нещо не мога да го оправя А до дизайна по скоро на сайта ми харесваше предния дизайн, но това може и да е въпрос на свикване. Няма и да подмина, че има и хубави неща като ресент пост бара и мултицитат нямам спомен преди да имаше такава опция. Но мен кирилизатора ме мъчи най-много. Останалото много не ме засяга Цитирай
CyberGene Отговорено Февруари 3, 2011 Отговорено Февруари 3, 2011 аз ли съм единственият недоволен от състоянието на сайта Явно сме само ти и аз. Вече спрях да влизам във форума, щото само като се сетя вътре как е разхвърляно всичко и ми минава меркаът и отивам по другите форуми, в които влизам... Цитирай
Fallenblood Отговорено Февруари 3, 2011 Автор Отговорено Февруари 3, 2011 бе на мене ми беше приказката за сайта (www.muzikant.org), правичката да си кажем. с форума се свиква, макар че е гадничко - все пак има стимул (сиренце), докато сайтът може да бъде приветлив и полезен на музиканти и фенове, ама в действителност, освен че е грозен, не е и изпълнен с кой знае какво съдържание. ама - здраве. с тоз дизайн на форума достатъчно голяма беля си имаме на главата, сайтът просто остава на заден план. достатъчно работа си имат г-да админите покрай миграцията към ipb3 все пак. Цитирай
Recommended Posts