Alekschy Отговорено Септември 15, 2011 Отговорено Септември 15, 2011 Подарък ми е не зная затова реших да я споделя с вас теглете смело и нека бъде Rock&roll Цитирай
synchu Отговорено Септември 16, 2011 Отговорено Септември 16, 2011 А IK Multimedia какво мислят по въпроса за това споделяне? Линкът е премахнат, докато липсват доказателства, че са ти разрешили да споделиш софтуера. 2 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Септември 16, 2011 Отговорено Септември 16, 2011 Amplitube Fender 1.0 Windows XP/Vista/7 А скрийншота е от Logic, съответно MacOS... Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 16, 2011 Отговорено Септември 16, 2011 аз пък отскоро разсвирвам ampeg svx от същата серия на ik multimedia - не че разбирам от бас гиър, ама определено кърти мивки а ако имам инсталирани няколко амп симулатора на ik, има ли как да се интегрират компонентие им и примерно (примерно) да свиря с ефект от fender през амп от hendrix и кабинет от svx? Цитирай
rockmaniak Отговорено Септември 18, 2011 Отговорено Септември 18, 2011 (Редактирано) Здравейте,на всички.От доста време чета темите във форума и съм благодарен на всички които по някакъв начин са ми помогнали с някаква информация.Дойде обаче време и за първия ми въпрос.Как мога да си пусна бекинг трак MP3 в Амплитубето и да си свиря,защото пробвах но става само ако е във WAV формат(явно има някакъв чалъм)но аз не го знам.Благодаря предварително на отзовалите се.Извинявам се че не оцелих темата ,но ще си позволя и една лека забележка към модераторите. Мисля че не е редно в БЪЛГАРСКИ форум почити всичко да ти е изписано на АНГЛИЙСКИ и да се чуди човек кое копче за какво служи.С уважение. Редактирано Септември 18, 2011 от rockmaniak Цитирай
Icarus Отговорено Септември 19, 2011 Отговорено Септември 19, 2011 Някой пазарувал ли е от сайта на IK Multimetia? Нещо не успях да открия директен внос за България от друго място. По какъв начин тук може да се сдобие човек с нещо тяхно? Интересува ме StealthPlug-а им, което намесва и доставка, а не само download. Цитирай
kolio_k Отговорено Септември 19, 2011 Отговорено Септември 19, 2011 @rockmaniak Не разбирам от Амлитюб, поради което не мога да помогна. Но колкото до бутоните на английски, най долу в ляво има падащо меню, където можеш да избереш английски или български! Цитирай
Icarus Отговорено Септември 19, 2011 Отговорено Септември 19, 2011 @Fallenblood - когато са инсталирани всичките версии в една папка, в самия амплитюб като избереш някое падащо меню (със шкафовете, да речем), има подменюта с различните благинки от различните версии Цитирай
Heartman Отговорено Септември 19, 2011 Отговорено Септември 19, 2011 Amplitube X-Gear обединява всички инсталирани версии, като Фендер,Дж.Хендрикс,Метъл,Ампег.Някой пита как да си пусне бекинг трак.Има бутон open file натискаш го избираш трака и го пускаш с плей.При мен вървят Мp3-ки, wav,други не съм пробвал.Можеш да променяш нивото,височината и темпото.Скоро се зарибих да си играя с Amplitube Fender.Доста сполучливо звучат според мен. Записа е с Bassman '59 http://soundcloud.com/heartman/heartman-scuttle-buttin http://soundcloud.com/heartman/heartman-pride-and-joy-fender Цитирай
Fallenblood Отговорено Септември 20, 2011 Отговорено Септември 20, 2011 икар, благодарско! сега остава да ги накачуля всичките и да запиша някоя гъзария, докато са ми още свежи струните Мисля че не е редно в БЪЛГАРСКИ форум почити всичко да ти е изписано на АНГЛИЙСКИ и да се чуди човек кое копче за какво служи. [off-topic]аз пък, като ми е някой сайт или програма на български, и се чудя къде се намирам... 1 Цитирай
rockmaniak Отговорено Септември 20, 2011 Отговорено Септември 20, 2011 (Редактирано) Благодаря на Kolio_K за бутончето че нямаше да го видя въобще .Колкото до отговора на Heartman ,ами аз имам инсталирана версия 3.5.0.0 и не ми тръгват MP3 само WAV формат.Ако някой може да даде някаква идея как да ги подкарам ще черпя(ларш съм) Редактирано Септември 20, 2011 от rockmaniak Цитирай
maxim09 Отговорено Януари 25, 2013 Отговорено Януари 25, 2013 От известно време и аз се радвам на възможностите на програмата. Възникна при мен един въпрос, който искам да споделя. Каква е идеята на програмата, да излиза звука в PC колонки и компютърните музикални системи или може и да се влючва в китарно комбо в audio in входа. Аз пробвах варианта с комбото, даже дадох амповете от aplitube на bypass, но резултата, като динамика и сила на зука, не е съвсем задоволителен. Сравнен със звука на самия усилвател, няма сила и динамика. Цитирай
Mairomaster Отговорено Януари 25, 2013 Отговорено Януари 25, 2013 ^За да постигнеш добър резултат по този начин, трябва ти приличен аудио интерфейс, re-amp box и/или китарен усилвател с опция предвидена за целта. Цитирай
Recommended Posts