nb2002 Отговорено Февруари 25, 2007 Share Отговорено Февруари 25, 2007 Аз пък искам йоничката от парк-хотела Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tsonev Отговорено Август 29, 2008 Share Отговорено Август 29, 2008 корг тритон Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dany Отговорено Август 29, 2008 Share Отговорено Август 29, 2008 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Август 29, 2008 Share Отговорено Август 29, 2008 A кой тритон от всичките ? Aз лично съм за икстрим Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KiNK Отговорено Септември 2, 2009 Share Отговорено Септември 2, 2009 старичка тема, но аз съм от скоро във форума и реших да постна един от синтезаторите, който бих искал да имам е Buchla Music Easel вижте видеото, препоръчително на слушалки или добра саунд система От машината са произведени само 14 екземпляра през 1973-та, като гледам какво чудо е - мисля че сме се върнали доста назад в идейно отношение от 70-те Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
maestro Отговорено Септември 3, 2009 Share Отговорено Септември 3, 2009 Сменил съм поне 15-на клавира,докато установя,че угодия на музиканта няма!!! Квото и да му сътворят-все нещо му липсва!!!Тук се сещам за приказката:"На крив ..й-вълната му пречи"... Въпреки,че съм фен на "Korg",твърдя че,всеки инструмент от среден клас(до 2000$)на пазара,попаднал в читави ръце,върши работа на всякакво ниво-от домашни партита до грандиозни концертни изяви!.. Ако някой си мисли,че 1000-та(или били те и 5000) звука в най-скъпия синтезатор ще го продадат успешно на музикалния пазар-горко му за невежеството и напразните надежди... Таланта,братя е най-важен!!! И известна доза късмет! ..А свирки-с лопата да ги ринеш и...повечето-не си струват париците... С най-добри пожелания за бляскави творчески успехи: бате Ви Ицко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
miro2bg Отговорено Септември 3, 2009 Share Отговорено Септември 3, 2009 Искам да пробвам това - Firelight CMI Да нарисуваш звук на монитора... и това през 1979 година... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Септември 4, 2009 Share Отговорено Септември 4, 2009 ^ А ето как звучи това нещо в ръцете на Хърби Хенкок Което пак показва, че е важно кой свири, а не на какво свири Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
momchil atanasov Отговорено Ноември 4, 2009 Share Отговорено Ноември 4, 2009 За такива като мен ( jazz лунатици) Nord е най-добрият избор (според мен) Аз лично свиря с един Nord electro 2 seventy tree и съм направо влюбен в него )))))) понякога за цвят добавям и малко компютърен саунд,но по скоро като експеримент от колкото като цялостна концепция. недостатъка на Норда е че е специализиран-има най добрите(според мен) звуци,но са малко на брой..... от гледна точка на леснота при използване- по добро от това няма,но на моменти ........ Въпреки всичко,решение има ,така или иначе аз използвам малко звуци,като цяло ако има акустичен инструмент Норд-а го използвам само за цвят от време на време п.с. не искам да обядя никоя от другите марки- свирил съм с Корг N364 няколко години и много си го харесвах,ако имах възможност когато си взимах норда да не го продавам бих го използвал като втори кийборд и до сега )))) Основните предимства на Нрд електрото: тежи 8.9 килограма носи се в калъф каро раница,заедно с най необходимите кабели екраниран е и не приема смущения. хубава клавиатура ( макар и не тежка -watterfall) няма менюта-всичко е достъпно най-много с два бутона СТРАХОТЕН ЗВУК ))) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Stoyko Lisichkov Отговорено Ноември 4, 2009 Share Отговорено Ноември 4, 2009 Hammond A100, B3, C3... Yamaha-та вече си я имам... може би само едно Фенедер пиано.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
paralax Отговорено Ноември 5, 2009 Share Отговорено Ноември 5, 2009 Бих искал следващата ми Yamaha да бъде DX5 и естествено детската ми мечта - KX5. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Ноември 5, 2009 Share Отговорено Ноември 5, 2009 K150. Но каквото и да е на марката не бих отказал, имайки предвид колко харесвам Kurzweil. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
_Pippo_ Отговорено Ноември 13, 2009 Share Отговорено Ноември 13, 2009 Можеби pa800 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TRIC Отговорено Декември 23, 2009 Share Отговорено Декември 23, 2009 korg oasys естествено, а причината е ясна това е богът на клавирите Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yourkiller Отговорено Януари 11, 2010 Share Отговорено Януари 11, 2010 ами аз имам удоволствието да свиря с това, което смятам за почти най-добро в момента... Оазисът е максимума, но ако кажем, че все пак го дискфалифицираме от тази категория, за мен фаворитът е KORG M3 и по тази причина точно с това и свиря... като събера още малко пари, ще му бухна и RADIAS експаншънчето и машината заспива... та това е според мен положението... ямахите не ме кефят достатъчно... винаги са били инструменти за пианисти, не за клавиристи, които според мен са две различни животни като аз самият спадам към вторите... P.S.: а да, и в префектният свят, бих си боднал и едно Nord Lead ракче към системката... и може би RADIAS-а щеше да бъде също "станд-алоун", а не експаншън на М-тройката... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts