jabs Отговорено Август 2, 2019 Отговорено Август 2, 2019 (Редактирано) @Baby Thomas ич биля не са две хилки, щот сам си ги направих. Вярно, всичкото кабел е само Cordial + Neutrik, като се има предвид че си сглобих сам и четири DB25-ци... сега сънувам поялници и тинол Ама си струваше. Ето old vs. new С любезното съдействие и огромен хелп от Косьо, а.к.а Telerig, който ме светна какво и защо е SSL... Редактирано Август 2, 2019 от jabs 5 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 9, 2022 Отговорено Февруари 9, 2022 (Редактирано) Милиони години след горния пост, в една друга и много сбъркана Галактика, не се сдържах и се сдобих с това. И пак, сърце не трае, да се изфукам Редактирано Февруари 9, 2022 от jabs 9 Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 9, 2022 Отговорено Февруари 9, 2022 (Редактирано) @jabs Еха, честито! За какво смяташ да го ползваш - live/studio? И как би го поддържал - контакт спрея, ясно, останаха ли майстори, които са способни да ремонтират такова чудовище? Редактирано Февруари 9, 2022 от Koobenot Цитирай
yamaha Отговорено Февруари 9, 2022 Отговорено Февруари 9, 2022 Майстори винаги ще се намерят...един мой колега дори има сервиз тук в Пловдив и редовно съм заварвал там разни стари "маси" за смяна на фейдъри или нещо друго. А иначе честито за придобивката! И аз често след години съм си начесвал крастата с някой модел, който не съм имал възможността да го купя, когато е бил модерен. 1 Цитирай
jabs Отговорено Февруари 10, 2022 Отговорено Февруари 10, 2022 Благодаря за хубавите думи Засега майстор няма да трябва, тъй като конзолата за мое смайване се оказа (както обичат да пишат на запад) в pristine condition, демек всичко работи на макс, няма пукане, хъркане и прочие благини Дори вътре изглежда все едно излезнала от завода, а би следвало да е правена някъде в края на осемдесетте, в "златните години" на аналоговите конзоли и на Soundcraft. Сега ще пришия на копчето балтон, май ще се случи цялостна рекоснтрукция на подпокривния етаж на къщата, после кабели, още едно Аполо 16... въобще колумбийски сериал в 124 серии Но в края на краищата аз си работя мои неща, бавно, без напън и срок, и си търся удоволствието от работата и хобито. Знам че ITB вече повечето неща се случват, но за мен кефа са копчетата и фейдърите 2 1 Цитирай
Steppenwolf Отговорено Февруари 10, 2022 Отговорено Февруари 10, 2022 Честито за придобивката, подобни "таралясници" си остават гъдел, особено в готово функционално състояние. Относно Apollo -- за разнообразие може да поразгледаш и Prism какво предлагат. 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Февруари 10, 2022 Отговорено Февруари 10, 2022 [sarcasm]За тея пари можеше да си купиш найш къф як лаптоп с плъгини...[/sarcasm] 4 Цитирай
Koobenot Отговорено Февруари 10, 2022 Отговорено Февруари 10, 2022 (Редактирано) @Baby Thomas Стига де ... щеше да си купи АЙФОН и да смесва през GarageBand, нека паднем още по-ниско! 🤣 Редактирано Февруари 10, 2022 от Koobenot 1 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 4, 2022 Отговорено Март 4, 2022 За да затворя квадратурата на кръга, първия стартов сетъп даде и звук... С това желая на всички да продължим да правим музика, и да сме живи и здрави. Дано ни се размине най-лошото! 6 Цитирай
yamaha Отговорено Март 4, 2022 Отговорено Март 4, 2022 Преди 2 часа, jabs написа: Дано ни се размине най-лошото! За съжаление след толкова глупости, които се случиха и тепърва предстоят да се случват, очаквам да има лоши неща, тъй като те обикновено идват след някакъв лаг, но това не ми пречи отново да те поздравя за придобивката и докато гледах клипчето все едно си бях у нас, само дето някой ми е подменил малко мебелировката и е сменил някой и друг модул. 1 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 15, 2022 Отговорено Март 15, 2022 @jabs В моята лична класация получаваш първа награда за категория "Chris Lord Algee от Подуяне". Просто с толкова качествен, при това аналогов gear, включаю SSL-а, компресорите, конзолата, мониторите и прочие определено скриваш в малкия си джоб голяма част от съфорумниците. Респект! 1 1 Цитирай
jabs Отговорено Март 18, 2022 Отговорено Март 18, 2022 (Редактирано) On 3/15/2022 at 2:52 AM, Koobenot said: @jabs В моята лична класация получаваш първа награда за категория "Chris Lord Algee от Подуяне". Ooooo, чакай да видиш какво още седи в Под-уяне и чака интеграция Иначе ако трябва да съм сериозен, събирането на гиър за "хибридно" студио е занимание за няколко години напред, за мен свързано с дебнене на оферти втора ръка, размени, някои компромиси и много четене. Сега, когато навързах частично нещата и пуснах първите звуци усещам (и по-скоро предвкусвам) удоволствието което ме чака когато всичко се сглоби в една система. Разбира се, дотогава ще има още много поене, рязане и дялкане и (за щастие) малко финанси, тъй като каквото исках, общо взето го взех вече... а дори и тук във форума има доста хора които имат страхотни студия, само дето не са толкоз приказливи като мен и си мълчат Междувременно си поиграх да изпроектирам (архитект съм сепак ) едно бюрце за целокупния хардуеър, което ще изглежда ей така. Редактирано Март 18, 2022 от jabs 5 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Март 18, 2022 Отговорено Март 18, 2022 Не си моделирал кабелите... мързелива работа... 2 Цитирай
Koobenot Отговорено Март 18, 2022 Отговорено Март 18, 2022 Важното е, че от ляво има два Distressor-а, ще се смесва яко метъл. 1 2 Цитирай
jabs Отговорено Април 11, 2022 Отговорено Април 11, 2022 При нас кипи усилен творчески труд, подкрепен идейно и морално от минимум двама водещи съфорумци 4 2 Цитирай
Recommended Posts