travelcaster2 Отговорено Ноември 28, 2013 Отговорено Ноември 28, 2013 Sound Reflection Filter - Recording Booth.........Митко & Ники Николай Каменов: "Да дам малко пояснения...тая джаджа около микрофона, която се използва за обиране на естествения ревърб на стаята при домашни студия в магазина струваше - 250 лв. и е почти два пъти по малка, при нашия случай излезе около 75 лв. та даже е и в приличен търговски вид...специални благодарности на моя колега и приятел Димитър Величков." 2 Цитирай
patzo Отговорено Ноември 28, 2013 Отговорено Ноември 28, 2013 ^ Супер е. И аз съм мислил да си правя такъв. Но мисля, че не случайно подобни филтри се правят на гърба със перфорирана ламарина. Цитирай
PlamenM Отговорено Декември 6, 2013 Отговорено Декември 6, 2013 Да се запиша и аз ,,, Akai MPC Element 1 Цитирай
boreto Отговорено Декември 17, 2013 Отговорено Декември 17, 2013 Взех нова работна и портативна машина...просто ги обожавам тия компютри и ретина дисплея наистина кефи 7 Цитирай
musicman Отговорено Декември 18, 2013 Отговорено Декември 18, 2013 Сега остава музикалните програми и плъгини да ги направят ретина, че да е пълен кефа Освен това като се фукаш е хубаво да кажеш някакви параметри 1 Цитирай
boreto Отговорено Декември 18, 2013 Отговорено Декември 18, 2013 Доста си гадничък Нищо за хвалене, това е базовата тринайска. 1 Цитирай
martist Отговорено Декември 19, 2013 Отговорено Декември 19, 2013 Ам при мен всичко си е "Ретина" на 15-ката... Цитирай
Neven Отговорено Декември 21, 2013 Отговорено Декември 21, 2013 (Редактирано) Хайде да ми е честита новата играчка Редактирано Декември 21, 2013 от Neven 6 Цитирай
Aquarelle Отговорено Декември 22, 2013 Отговорено Декември 22, 2013 Хайде и аз да се наместя в раздела, макар и да не са ми наведнъж всичките придобивки, но си ги насъбрах тук в последните 1-2 месеца, та мисля, че минавам като за един пост: - iMac i7, че лаптопът не върши вече работа за сериозни неща. - KRK RP-5, от старите, квадратните. - Boss GT-8 - много хубава машинка се оказа - Ibanez RG370-нещо-си-много-къстъмайзнато-с-едни-симпатични-лунички-по-грифа - с любезното съдействие на съфорумника BlueZone, който най-сетне се съгласи да ми я продаде - AKG Perception 200 - TC Electronic Desktop Konnekt 6. 3 Цитирай
Telerig Отговорено Декември 24, 2013 Отговорено Декември 24, 2013 Честито за придобивките, дай боже да чуем истинска музика скоро от тях. Чакам все пак моя приятел Борето да спомене аудио платформата с която смята да работи на мака, както и версията на операционната система за да обменим информация. Дано да стане скоро след като му се нарадва. Весели празници! 1 Цитирай
musicman Отговорено Декември 25, 2013 Отговорено Декември 25, 2013 ^ Тези машинки вървят с Маверикс. Цитирай
boreto Отговорено Декември 25, 2013 Отговорено Декември 25, 2013 Косьо, батенце само лоджик браток, даже се изръсих за "истински" шмуе......а ма....та Реално погледнато съм пълен ламер и едва ли бих научил някой на някакви тайни, но трябва да призная, че лоджика много ми допада въпреки, че не ползвам кой знае колко от него 2 Цитирай
DJack Отговорено Януари 4, 2014 Отговорено Януари 4, 2014 Снежанка ми донесе подарък 2 бр. EV ZLX 15P Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 11, 2014 Отговорено Януари 11, 2014 Реших да приютя стария полустрошен монитор от репетиционната докато смесвам една песен. Доста по-яко се цъка така в Logic-а. P.S. Logic Pro X FTW!!! 5 Цитирай
jkolarov Отговорено Февруари 14, 2014 Отговорено Февруари 14, 2014 Да почеша егото и аз Нов съм в отбора и още се ориентирам кое, как, защо 27-inch iMac 3.4GHz quad-core Intel Core i727-inch LED-backlit display with IPS technology16GB memory3TB Fusion DriveNVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB ---------------------------------------------------- Duet for iPad & Mac 3 Цитирай
Recommended Posts