MaPuHcKu Отговорено Януари 27, 2014 Отговорено Януари 27, 2014 Абе златен. Той да не свири в оркестър "Кристал" Цитирай
yordaniy Отговорено Февруари 4, 2014 Отговорено Февруари 4, 2014 ...А аз продължавам да експериментирам в търсене на най-добриот дзвук с моиот дзвер... От преди малко вече е с ей такива "реактори": EMG 40DCX Резултатът за момента е... меко казано покъртителен, дори със старите (почти 1-годишни) струни-евтинджоси! temerut е "виновен", че ми пусна (макар и полугласно) мухата на последната басистка среща... 1 Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 ^ Честито ! Аз имам от старите - 40Hz (Шпектера дойде с тях) и не бях много доволен, та ги смених със Сеймор Дънкан. Искаш ли да ти дам 40Hz да ги пробваш, и да напишеш как са твоите новите спрямо тях ? 1 Цитирай
yordaniy Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 Данке за предложението, Христо, но и моя "Шпектор" (;-)) също дойде именно с 40HZ, та още не съм ги разкарал и се мотат някъде вкъщи... Цитирай
Demiurg Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 Ок, тогава би ли описал разликата с новите ? На мен старите ми се сториха силно небалансирани - яки гърлени ниски и плющящи високи... и между тях - нищо ! За рок или нещо, дето се свири на 1-2 струни са Ок, но ако свириш нещо с разходки по струните (примерно Death) - половината тонове се губят ! Цитирай
yordaniy Отговорено Февруари 7, 2014 Отговорено Февруари 7, 2014 (Редактирано) ^ Направо дай ухо на току що записаните непретенциозни семпли тук: http://forum.muzikant.org/topic/122598-spector-rebop-5-dlx-bass/ , че оспамихме темата... :-\ Редактирано Февруари 7, 2014 от yordaniy Цитирай
armario Отговорено Февруари 24, 2014 Отговорено Февруари 24, 2014 Абе и теб , като те ухапе пчелата, нямаш спирка....ама аз ли съм за приказка? Успех и от мен! 1 Цитирай
assoass Отговорено Февруари 26, 2014 Отговорено Февруари 26, 2014 Още едно ново зверче в семейството! Чистокръвно германче, броуднек! 6 Цитирай
armario Отговорено Февруари 26, 2014 Отговорено Февруари 26, 2014 Илийка, е с това ме утрепа... Със здраве да му се кефиш и да му разтриваш струните. Цитирай
thedirt1 Отговорено Февруари 26, 2014 Отговорено Февруари 26, 2014 Честито Илийка, със здраве да си басираш!!! Цитирай
serengeti Отговорено Февруари 26, 2014 Отговорено Февруари 26, 2014 Още едно ново зверче в семейството! Чистокръвно германче, броуднек! Жесток бас,каква е тая плочка пред адаптрите? Цитирай
assoass Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 Мерси, адапетерите (ако не се лъжа) са MEC PU5, a тази плочка намалява разстоянието между струните и тялото. В момента вече я няма Цитирай
rudibass Отговорено Февруари 27, 2014 Отговорено Февруари 27, 2014 (Редактирано) Нова придобивка за пътувания ... Проектирана и начертана от мен..Кутията е изпълнена от МЕГАВОЙС.. Сглобен кабинета от Краси Янчев. 5 пластов тополов шперплат, говорител 12' , дрйвер 1'. Филтър на 5.5 kHz. Щом я поствм тук , освен всичко, и свири много добре. Редактирано Февруари 27, 2014 от rudibass 2 Цитирай
Recommended Posts