Георги Тотев Отговорено Юни 12, 2012 Отговорено Юни 12, 2012 Адаш, да ти е честита продобивката, ама много жици си сложил бря . Требе да позачерпиш с някой и друг гиг 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 12, 2012 Отговорено Юни 12, 2012 Но може да скъса до 4 без да му мигне окото!!! Честитка и от мен, идеално е басчето! Цитирай
rudibass Отговорено Юни 12, 2012 Отговорено Юни 12, 2012 Радвам се, че на някои харесва на някои не...това означава че е уцелен точно. За мен лично формата е върха на хай-тека като аргономичност. Удобен мултискалов гриф. Лесен достъп до всички работни елементи на китарата.миди адаптера с една дума е кошмара на клавириста. С уважение Гого Скоро и семпли... Цитирай
chobbi Отговорено Юни 13, 2012 Отговорено Юни 13, 2012 Честито и от мен! Добре дошъл в клуба на "кривите прагове"! 1 Цитирай
mexico Отговорено Юни 14, 2012 Отговорено Юни 14, 2012 Честито колега! Страхотно изглежда машината, трябва и да се чуе! Преди малко го гледах във фейса на Цветано и се чудех за кой ли е предназначен баса... Сега мисля, че отговорът на този въпрос е повече от логичен : ) Много да те радва и вярно да ти служи! Цитирай
astagator Отговорено Юни 14, 2012 Отговорено Юни 14, 2012 Изкъртващ бас, Жоре! Отвсякъде е красота! С много вдъхновение да го нагъваш! Цитирай
Mephistofel Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Честито, Жоре, да го разтриваш със здраве! Цитирай
rudibass Отговорено Юни 15, 2012 Отговорено Юни 15, 2012 Mерси пичове ...Живи и здрави да сте ми...Мноооого як бас .Да е жив и здрав Цеци (Zvetano) и да прави такива уникални китари...Има много хлебец у това момче ... Досега всъщност не съм виждал комбинация лютиер - супер музикант джазмен ...Ама Е! ...у Варна има... 3 Цитирай
mitro Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 Да ти е честит, много е готин и дано си ползваш всичките струни ! С риск да се покажа като невежа (няма да е за пръв път ), за какво служи онази джаджа, която виси до bridge-a? Това ли е midi адаптера и ако да за какво се ползва? Цитирай
rudibass Отговорено Юни 16, 2012 Отговорено Юни 16, 2012 Миди адаптера праща информация по един 13 пинов кабел към един процесор..Моят е Roland GR20 ъпдейтнат за бас...Общо взето с една дума , свириш на бас а се чува пиано , синтезаторни бленди, барабани, органи, брас...и те такива работи. Цитирай
MaPuHcKu Отговорено Юни 17, 2012 Отговорено Юни 17, 2012 Защото 7 струни просто не ти бяха достатъчни... 3 Цитирай
IgniteAll Отговорено Юни 17, 2012 Отговорено Юни 17, 2012 Аз му чух гласа на това бижу и мога да кажа, че такъв балансиран бас като звук рядко съм засичал. Все пак това е къстъм животина и определено Цветано си е свършил работата на 1000%. Чест му прави, че е подхванал този проект, защото малко лютиери ще имат смелост за това. Цитирай
rudibass Отговорено Юни 17, 2012 Отговорено Юни 17, 2012 Ето и обещания трак...: http://soundcloud.com/rudibass/fonky-2 Абстрахирайте се от неритмичното свирене... 4 Цитирай
rudibass Отговорено Юни 21, 2012 Отговорено Юни 21, 2012 (Редактирано) За мен " на външен вид куца" не е обективно добре оформено адекватно мнение.. Кажи защо не те кефи ..Обоснови се . Може да си някой дизайнерски корифей и да почерпя безплатно опит от теб за понанатъшни проекти, за инструменти...Все пак човек се учи цял живот.. С уважение Гого Редактирано Юни 21, 2012 от rudibass 2 Цитирай
Recommended Posts