разбойник Отговорено Февруари 5, 2010 Отговорено Февруари 5, 2010 Честито chobbi!!! Bergantino е класа! Достатъчно е да кажем, че по негови разработки се правят модели на марки като Epifani, Aguilar и подобни. Сравнения с Ампег и Аватар ми изглеждат неуместни - бутиков продукт срещу конфекция. В повечето си модели използва говорители, произведени от Еминънс по негови спецификации. Цитирай
ivcho92 Отговорено Февруари 7, 2010 Отговорено Февруари 7, 2010 (Редактирано) Ето и аз да се похваля с бас китара . След дълго ремонтиране се получи страхотна китара, като се има в предвид в какво състояние беше . Нищо, че е българска вади приличен звук. Редактирано Февруари 7, 2010 от ivcho92 Цитирай
разбойник Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 ^ Добре изглежда, браво! И аз да се разпиша в рубриката - Presicion Special от '98-ма. Адаптерите в момента са EMG. Цък: Rock'n'Rooooll!!!! Цитирай
Mephistofel Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Хехе! Честито, Явка! Да го малтретираш и милваш с кеф! Цитирай
Babyface Bob Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Разбойник, чееестито! Кога ще е следващата басс-сбирка?! Цитирай
assoass Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 (Редактирано) Явка, честито и от мен тук Относно басс-сбирката - да вземем да заформим нещо пак....края на месеца???? Редактирано Февруари 12, 2010 от MDFk Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 10, 2010 Отговорено Февруари 10, 2010 Ето и аз да се похваля с бас китара . След дълго ремонтиране се получи страхотна китара, като се има в предвид в какво състояние беше . Нищо, че е българска вади приличен звук. Честито, на снимката е излезнала много stealth с този паркет Цитирай
chea7er Отговорено Март 19, 2010 Отговорено Март 19, 2010 Йууууупиииииии от миналата сряда притежавам CORT C4H.Супер радостен съм Цитирай
Viper-X Отговорено Март 21, 2010 Отговорено Март 21, 2010 Аз пък вече съм собственик на Мorley PWA... бруталийка Цитирай
cecob Отговорено Март 26, 2010 Отговорено Март 26, 2010 (Редактирано) Днес пристигна новото попълнение- mij 84, адски запазен, определено има характер и е не по-зле от повечето амрикански, които съм хващал: Редактирано Март 26, 2010 от cecob Цитирай
bgmttt Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 тук, тук и тук Сори, ама не успях да кача снимките директно на поста, а picValley ги отряза отгоре и отдолу........ Мамка му и прасе........ Цитирай
Nikifena Отговорено Май 10, 2010 Отговорено Май 10, 2010 ейййй честит нордстранд!! Определено си заслужава да се пипне и чуе това басче. Пусни едно ревю за него. Ще е интересно да придобием информация и за изработка, и за звук и комфорт Цитирай
Nikifena Отговорено Май 11, 2010 Отговорено Май 11, 2010 Тъкмо преди минути ми пристигна това копче на ABM. Набелязал съм още няколко копчета и съм хванал Диката да ми шие балтон. Цитирай
Recommended Posts