rudibass Отговорено Май 23, 2006 Отговорено Май 23, 2006 абе КАЛА колко парици го взе тоя красавец и откаде 4е и аз съм мераклисал на такава джуджувка ама нема откаде да си я купа... Цитирай
MDFk Отговорено Юни 4, 2006 Отговорено Юни 4, 2006 И аз на свой ред да кажа добре дошъл в клуба на Уошбърнистите! Цитирай
Danihell Отговорено Юни 7, 2006 Отговорено Юни 7, 2006 Та държа да се изфукам с един факт, като се надявам да провокирам завистта на всички От този месец в отдела ми във фирмата сме 40% дърпачи на дебели струни. Освен това нараства и броя на правилно музикално ориентираните хора в аквариума (това ни е кабинетчето). Едва ли ще ни отпуснат служебни пари за някое Bose, но и с тайфунчетата за компа ще вдигаме патърдия А и Mephistophel се учи много бързо, та се надявам скоро време да си клатя повече краката :green: Поздрави! Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 12, 2006 Отговорено Юни 12, 2006 Другиден ще ми дойде струнника който ми взе Bo Yan от америката.. Горя от нетърпение... Ще постна снимки като го взема Цитирай
docc Отговорено Юни 14, 2006 Отговорено Юни 14, 2006 Днес се сдобих(с любезното съдействие на колегата Rainking) с Tech 21 SansAmp Programmable Bass Driver DI. Цитирай
Nikifena Отговорено Юни 19, 2006 Отговорено Юни 19, 2006 само да отбележа, че и струнника за баса ми дойде. Правенето на баса започна.. имам още неяснотии около тялото и формата на главата, ама това ще се изясни с времето. Ако има нещо ново ще ви държа в течение Цитирай
assoass Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Марабата, ора!!! Искам и аз да се отбележа в тоя раздел най-накрая.... Днес си купих К5- Филди-Корнския бас!!! Най-много Разбойника да ме псува, ама не можах да се сдържа...,както сега не се сдържам над един Ампег...Ама време има КАт се върна в БГ ще 4ерпя на някоя среща Яко метал Цитирай
Mephistofel Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Честито,да си го ползваш със здраве! Цитирай
разбойник Отговорено Юли 9, 2006 Отговорено Юли 9, 2006 Честито, assoass, със здраве да го ползваш и от двете страни на океана И вземи драсни някой ред най-накрая!!!!! Цитирай
Self-Sacrifice Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Най накрая и аз да се изфукам тука .Ето днес се сдобих със това басче Цитирай
anonymized_2157 Отговорено Юли 10, 2006 Отговорено Юли 10, 2006 Честито, брат! Хубаво басче е това! Цитирай
rudibass Отговорено Юли 11, 2006 Отговорено Юли 11, 2006 ето с тва се сдобих преди около седмица 4е за пове4е нема пари хе хе Цитирай
Recommended Posts