sw1tched Отговорено Септември 19, 2009 Автор Отговорено Септември 19, 2009 И двата варианта (подраздел във музика и семпли или подфорум във звукозапис) са логични и приемливи според мен. Що се отнася до името, може да е "Записи", което включва и сурови и смесени и мастерирани записи.
Додо Отговорено Септември 20, 2009 Отговорено Септември 20, 2009 Аз съм силно "ДА". Само се надявам да има по - голяма посещаемост от "Семпли" или "Кавъри".
dr3amer Отговорено Септември 21, 2009 Отговорено Септември 21, 2009 От гледната точка на човек, който нищо, ама съвсем нищо не разбира от запис на инструменти и миксирането им, с две ръце и два крака съм "ЗА". Ще е от полза за всеки начинаещ, който не разбира как да си "направи" добре звучащ микс и ще може да се учи от знаещите на форума, който хич не са малко. Предложението на Black Bird си го бива ( ), а и малко обяснения (като тази тема) събрани на едно място ще улеснят неимоверно нас прохождащите
inqubus Отговорено Септември 23, 2009 Отговорено Септември 23, 2009 ^ +1. Идеята е малко ала Анди Снийп форумът, където разделът е "Rate my mix/tone". Според мен ще има полза от това.
musicman Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Ок, ще направя един подфорум. Само да ми остане малко време.
Mephistofel Отговорено Септември 24, 2009 Отговорено Септември 24, 2009 Не е проблем и аз да го направя, само да уточним къде ще е най-подходящо?
synchu Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 В раздел "Звукозапис", мисля ще е ОК и по-логичното място за такъв подфорум
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Тъй като от вчера и аз вече се занимавам с разни записчета (мега-ламерски, но все пак), мисля че мога да изкажа одобрението си относно идеята! в "Звукозапис" е супер!
musicman Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Звукозапис -> Миксиране & Мастериране или Микс & Мастеринг (това е моето предложение) Там ще се задават и въпроси за това как се помпа микса и т.н. нали? Демек много от темите в Друго ще минат в новия подраздел?
synchu Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 "Записи" е добро наименование, както предложи Боби. В подзаглавието можем да сложим - "Тук публикувайте вашите (не)завършени записи за дискусия по отношение на смесването и мастеринга". Или нещо подобно.
Baby Thomas Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Микс & Мастеринг ме кефи! Да, гледам има какво да метнем към този раздел и сега...
fLiSk Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 На мен ми харесва като "Записи" - по-българско си е, няма само ХюЕсЕй я ! Може ако толкова е зор да го решим да направим анкета
sw1tched Отговорено Септември 25, 2009 Автор Отговорено Септември 25, 2009 Миксиране & Мастериране Микс & Мастеринг Записи Вашите записи нямам претенции
musicman Отговорено Септември 25, 2009 Отговорено Септември 25, 2009 Не е въпросът за претенции. Сега кат осе замисля и аз предпочитам българското - Записи. Ама не става много ясно дали хората да си пускат записите за към феновете или такива за обсъждане. Ако сложим "Смесване" май е по-добре а? Българската дума за Мастеринг не я знам
Recommended Posts