jabs Отговорено Февруари 6, 2014 Отговорено Февруари 6, 2014 (Редактирано) Ааааа ! Туше Но се опитваш да ни метнеш с най-лявата лопатка... Редактирано Февруари 6, 2014 от jabs Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 10, 2014 Отговорено Февруари 10, 2014 А не, напротив. Китарта е творение на Диката и е много яка! 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Февруари 10, 2014 Отговорено Февруари 10, 2014 ^ Извинявам се за оф-а, но това да не е ЛП копието на Ванчо Хасъмски, което Диката направи наскоро? Цитирай
kolio_k Отговорено Февруари 10, 2014 Отговорено Февруари 10, 2014 Предполагам, че да, защото ми го донесе наскоро, за да видим дали всичко е наред преди предаване и аз се възползвах да го включа в композицията по горе :-) Цитирай
ivanOS Отговорено Февруари 11, 2014 Отговорено Февруари 11, 2014 (Редактирано) Здравейте всички, днес и аз се присъединявам на тази Гибсън форумна група. От август съм собственик на SG standart (или special), 2009. Като цяло съм изключително доволен от инструмента. През годините през ръцете ми са минали 2 Ibanez-a (среден-висок клас), ESP M-II(висок клас), Jackson (среден клас) и сега това SG. Винаги съм се стремял към по-тънките грифове тип Ibanez и тази е първата кирата с малко по-дебел гриф от другите ползвани от мен. Оказа се че ми пасва идеално. Въпрос на свикване(1 седмица) след което всичко си дойде на мястото. Дори смея да твърдя че е доста по удобен грифа за мен лично от другите ми китари. Дава допълнителна стабилност на дланта по грифа, която я нямаш на другите китари. Сега, важно е да се знае че китарите които споменах хич не са лоши и в никакъв случай не ги смятам за слаби инструменти. Освен напасването към грифа, мога да кажа само суперлативи за звука, интонацията и адаптерите на китарата. Наскоро вкъщи имах и Les Paul за фън, и не ме изкефи особено. Трудно се свири на по-високите позиции въпреки изрязаната долна страна сравнено със SG. Разликата наистина е голяма. Вероятно отново е въпрос на свикване, но това е моето наблюдение.Опитах да сложа снимка но....не става или нямам права. Това е от мен. Поздрави. Редактирано Февруари 11, 2014 от ivanOS Цитирай
Mar4enko Отговорено Май 8, 2014 Отговорено Май 8, 2014 Поздрави на всички членове от един "кандидат член". Имам следното питане : къде могат да се видят спецификациите на Gibson китарите назад във времето. По конкретно Les Paul моделите но и за другите е интересно. В сайта на Gibson не видях нищо освен за 2013 и 2014 г.. Чичко Google дава само някои сведения от частни лица, които обикновено не са съвсем меродавни. Така че - откъде ? Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 9, 2014 Отговорено Май 9, 2014 (Редактирано) Чичака гугле не те ли отведе до това - http://www.lespaulforum.com/finalframes/frameset.htm седаш и четеш.. мое и да напишеш винтидж китари на английски и ще излезе доста.. Редактирано Май 9, 2014 от Hillbilly Цитирай
Mar4enko Отговорено Май 9, 2014 Отговорено Май 9, 2014 Благодаря за инфото. На първо четене не ми помага защото се говори за наистина винтидж модели а аз имах предвид доста по късни например 1980 -2010 година , но както и да е търсенето продължава. Цитирай
dickens Отговорено Октомври 15, 2014 Отговорено Октомври 15, 2014 Дали, дали... ама надали http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Explorer/Gibson-USA/Lzzy-Hale-Explorer.aspx 3 Цитирай
jabs Отговорено Ноември 21, 2014 Отговорено Ноември 21, 2014 Най-хубавият ми Гибсън... подарък от съпругата 11 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Декември 29, 2014 Отговорено Декември 29, 2014 (Редактирано) ^^Още веднъж честито. Сподели впечатления от модела. Насочил съм се към подобен, който излезе заедно с твоя. ^Така и не разбрахме вкусен ли е бил! :> Редактирано Декември 29, 2014 от G.Varbanov Цитирай
jabs Отговорено Януари 21, 2015 Отговорено Януари 21, 2015 (Редактирано) Все пак, да се доверим на оригинала.... Един член на семейството липсва, но пък има и ново попълнение, и то е най-отпред Повече, с картинки и звук, в следващата серия Редактирано Януари 21, 2015 от jabs 11 Цитирай
G.Varbanov Отговорено Януари 22, 2015 Отговорено Януари 22, 2015 (Редактирано) ^Искаме още! Редактирано Януари 22, 2015 от G.Varbanov 1 Цитирай
jabs Отговорено Януари 26, 2015 Отговорено Януари 26, 2015 Още Освен Hillbilly и Asparuh75 във форума май няма много почитатели на SG. Както се казва, хуу де, вече сме трима. Тая китара ме отнесе. Не я пускам вече пети ден, при все струните десетки, с които не съм свикнал... Какво по-култово за едно SG от Back In Black.... разбира се Ангъс има нечовешко тоноизвличане, едно гърчаво тремоло с което тресе цялата китара (което посмъртно и никогаш няма да мога да изсвиря), и все пак.... Back In Black http://youtu.be/NK44tGHcgsM 2 Цитирай
tatkoogi Отговорено Януари 26, 2015 Отговорено Януари 26, 2015 Ми няма да я пускаш я!!! А направи сметка, Ангъс от кога я държи и не я пуска... Цитирай
Recommended Posts