Dball Публикувано Август 5, 2009 Публикувано Август 5, 2009 Здравейте колеги.Значи избирам си лампов амп и като цена и като звук най-ми хареса Bugera 333XL.Търсих с търсачката и видях 1 тема в която плюете марката преди да е излязла... та въпросът ми е някои проблал ли е този амп,в бг някои продава ли и дали се чупи толкова често. BTW търсих с гугъл прости искам помощ от Българин
Додо Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 120 вата лампова глава? Не искам да ти се меся, но знаеш ли това колко е и къде ще го ползваш?
Baby Thomas Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Мва-ха-ха-ха. Ще трябва и стадион да си купиш за репетиционна.
sevenstring Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 (Редактирано) Аз бих си взел нещо от по-малките им 22-55 ватови модели. Драйвът им е по-винтидж и опциите им са по-ограничени, но в комбинация с един добър ОД/дистър за мен биха били по-добро решение от безсмислено мощните и доста по-трудно управляеми 120-ватови глави. Относно това дали и кой продава, логично е Про Техника да ги захапят, но май последния път като ги гледах, все още не бяха официален дистрибутор. Редактирано Август 5, 2009 от sevenstring
metalhammer Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Добре е да се има в предвид, че разликата между 50 и 120 вата е няколко децибела. Пракчитески при китарните апаратури почти размиваща се разлика в зависимост от марка, модел и кабинет.
Valserp Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Често обикалям из нета и събирам информация за марката. Основните проблеми на Bugera могат да дойдат най-вече от зле закрепените им пластмасови конекторчета или дефектна лампа(не е често срещано, дори и при тях) Тук ще намериш много полезна информация за това защо точно Buger-ите обичат да изгарят в ръцете на собствениците си, както и как да предотвратиш евентуален такъв проблем. http://profile.ultimate-guitar.com/BeerChurch/blog/ Много хора се хвалят, че техните Buger-и си работят вече с месеци без проблем. Просто тъй като усилвателите са правени от китайчетата в часовете им по трудово - понякога се налага да проверяваш, дали са свършили добра работа. То и затова тези усилватели са толкова евтини, де...
Dball Отговорено Август 5, 2009 Автор Отговорено Август 5, 2009 Аз бих си взел нещо от по-малките им 22-55 ватови модели. Драйвът им е по-винтидж и опциите им са по-ограничени, но в комбинация с един добър ОД/дистър за мен биха били по-добро решение от безсмислено мощните и доста по-трудно управляеми 120-ватови глави. Ок значи тоя амп ще ми тря за репетиционна а за по малките модели.. трябва ми 3 канален амп.и лиид канал за траш дет гринд и сичко хай гейн за това
bratmito Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Можеш да го ползваш и с пауър атенюатор когато не ти трябва голяма мощност.Не знам защо,но в България не са много популярни тези машинки.
7thString Отговорено Август 5, 2009 Отговорено Август 5, 2009 Защото повечето неграмотни китаристи изтръпват при идеята да "бутат" по техниката си, а останалата част неграмотни поддържат мита, че разваля звука П.П. Наистина губиш част от акустиката на ампа, но аз вкъщи имам 120W сандък и... досега само на открити концерти съм му чувал силния гласец... В репетиционна ако го надъниш(с наушници ест) направо ти се премрежва погледа
Baby Thomas Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 Аз имам атенюейтър и е супер добра придобивка! Страшно полезна! Причината за непопулярността е, че са много скъпи, а и малко хора свирят с лампи. ИМХО.
gueorgues Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 За мен не е лоша марка - да китайско е всичко - но все пак цените са най-добрите. Бих ти препоръчал http://www.musik-produktiv.de/(s(rzu1wtl87...gera-v55hd.aspx този модел. Това е новата линия на Бюджера - имат и добри комбо усилватели.
sw1tched Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 Аз имам атенюейтър и е супер добра придобивка! Страшно полезна!Причината за непопулярността е, че са много скъпи, а и малко хора свирят с лампи. ИМХО. Затова пък Парния Валяк предлага такъв на доста по-народна цена и веднага щом събера пари ще си поръчам един. Не е зле да се спомене, че за силата на звука има значение и кабинета и особено чувствителността на говорителите. Вкъщи имам 4х12" с V30-ки и определено ми е необходим attenuator.
synchu Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 За мен не е лоша марка - да китайско е всичко - но все пак цените са най-добрите.Бих ти препоръчал http://www.musik-produktiv.de/(s(rzu1wtl87...gera-v55hd.aspx този модел. Това е новата линия на Бюджера - имат и добри комбо усилватели. Цените са най-ниските, което е различно от най-добрите. Аз съм определено резервиран и към звука и най-вече към качеството на изпълнение.
TONY Отговорено Август 6, 2009 Отговорено Август 6, 2009 Правилно, добре го каза - резервиран. Не съм пробвал лично, но от записите по нета не вдъхва доверие. Това, че е лампов не означава автоматично да е хубав.
Recommended Posts