EAmechaniX Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 ^Казвам, че прескача етапите на изработка. Аз лично знам, че имаше много обработки преди да почне с боядисването. Стоилчо, ни са пръй на ''яж ми плява'' ами кажи що така си редичък! Тука АУДИторията тръпне ф учакване. Цитирай
spineless Отговорено Септември 10, 2009 Отговорено Септември 10, 2009 No Brand-a на главата на грива, много ме кефи Цитирай
BassTraffic Отговорено Септември 11, 2009 Автор Отговорено Септември 11, 2009 ...има, има надписчета и то доста: Тук китарката е само лакирана. Ботьо, ще я карам на плява щот' ...заради килограмите, и стига блъска тоя монитор, че ще се порежеш! К. Димитров Цитирай
komitann Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Сега всичко живо ще започне да сваля китари от стените на заведения и да искат да стане като тази! Аз вече бройкам едни в Happy. Боже и аз искам така! Цитирай
Yves Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Тая китара ако не е за Станишев то па на... 1 Цитирай
IgniteAll Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Коце, тази сутрин станах крив като макарон, спи ми се, реве ми се... отивам на работа... Отварям форума с цел да видя кой какво и след точно три минути влязох в твоята тема. Бива ли така, бре момче!?! Да разплакваш хората толкова рано сутрин! Как те не бе срам, кажи ми само! Това лого... Аз... Не мога... П.П. Излизам в обедна почивка в 10 сутринта заради теб! И поздрави на всички фенове на Гибсън с това творение! Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) Сергей, Сергей, к'во напрай бе човек, Happy пак изкараха някой лев на твой гръб! Янчо, велик си! Редактирано Септември 11, 2009 от EAmechaniX Цитирай
synchu Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Трябваше да пише направо "Джипсън" ... Цитирай
rockozaurus Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Според мен "Red Riding Hood" (Червената шапчица) ще е много по-подходящо... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 (Редактирано) Според мен "Red Riding Hood" (Червената шапчица) хахаха да, той Серго така си и казва... Редактирано Септември 11, 2009 от EAmechaniX Цитирай
jocker Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Гении!!! Между другото и на мен ми е хрумвала подобна идея за китарата която сега чакам и се надявам скоро да се похваля с нея. Казвала се е Chevy, после Chery, Cheri и накрая на главата остава само едно стилизирано "С" пресечено с черта, от който период я купувам аз. И това" С" веднага ми напомни за сърп и чук. Обаче това тук е велико. Искам го и аз, ако не е запазено само за тази убавица. Цитирай
Mefistofel82 Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Това лого направо издави рибата из Янтра!!! То бива, то може, ама такова нещо не бях очаквал!!! Тая тема ми изяде всичкото свободно време, кой, какво, все нея гледам дали няма нови постове с любопитен снимков материалец. Цитирай
Telerig Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 страаашен ...браво майсторе замисли се за риалити предаване като тия с чопърите по дискавъри или "Пич оправи ми колата" по МТВ Цитирай
spineless Отговорено Септември 11, 2009 Отговорено Септември 11, 2009 Младият Сергей, запази музикантът в себе си Цитирай
Recommended Posts