Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Има доста обяснения защо точно такава фрет технология. Ето линк, където има много написано:

https://www.google.bg/search?q=why+fan+fret&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&source=hp&channel=np&gws_rd=cr&ei=kPAAU834E8nQ7Aa2vIDgAg

Отговорено

Както винаги - адмирации и поздравления! Липсва ми само фирменото лого и надпис (предполагам, че за това си има причини....).

И един въпрос - срезът на главата наистина ли прекъсва горната (откъм басите) усилваща вложка от по-тъмно дърво или така изглежда на снимката?

Отговорено

Когато изработвам копия на дадени мидели китари и басове, се въздържам от слагане на мое лого. Един вид солидарност към колегите, които са измислили модела. Всъщност тази китара е съчетание от два модела китари.

Що се отнася до главата - да, има прекъсване на една от съставките на грифа (Венгето), но това не е никаква грижа освен визуална, защото има карбонова шина в главата и е стабилизирана максимално. Има доста сметки и изчисления преди да се реже и оформи такъв тип глава.

Отговорено

Страхотно изглежда  и сигурен съм, звучи също толкова страхотно. Наистина high end инструмент. Поздравления за таланта и трудолюбието!

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

e9g5.jpgrpru.jpgЕто и какво Коцето сътвори за мен.Съжалявам за качеството на снимките,но нямам по-добри фото-апарат и т.н., за да се получи нещо по-добро за  момента,за съжаление.Ще се опитам за напред да предоставя по-добър нагледен материал.Нека всички имат предвид,че това не е истиснкия цвят на баса,както,че и качеството на изработката на този инструмент са много по-високи,неприсилено казано -перфектни,отколкото снимките разкриват,но мисля,че всички сме наясно с това.Рампата не е боядисвана все още,така че да не ви пука - не това е най-важното.

mscy.jpgqco2.jpgocap.jpg9t2v.jpgnhye.jpg

Редактирано от evernas
Отговорено

Брилянтна изработка.

Единственото, което не ми харесва, е боядисването. Дървото само по себе си е невероятно красиво и освен лак, друго не му трябва. Лично мнение.

М-)

Отговорено

Честит да ти е!  Да се ползва дълги години със здраве и мерак. Коцето, както винаги е свършил невероятна работа. Завиждам благородно.

Отговорено

Брилянтна изработка.

Единственото, което не ми харесва, е боядисването. Дървото само по себе си е невероятно красиво и освен лак, друго не му трябва. Лично мнение.

М-)

Мислехме и за тази идея - никак не беше зле.Радвам се ,че ви харесва.Благодаря.