Jump to content
Българският форум за музиканти

Old Times

Members
  • Мнения

    80
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от Old Times

  1. Old Times

    М аудио

    http://youtu.be/e5gSZU7DRos
  2. http://youtu.be/krV0iFwCJkc
  3. Бисери от тазгодишната матура 1. Вапцаров пише новата поетика по време на българската литература. 2. Вапцаров твори в свое направление, което се поделя на различни дялове. 3. Вапцаров отрича изкуството. Той мисли, че то не влияе положително на хората. 4. В своите творби Вапцаров използва лирика и така прави от непоетичните неща поезия. 5. Героят е качен на коня на Крум. Той вижда шосе, след туй трева и започва да задава много въпроси. 6. Жребица означава, че момичето е твърде разкрепостено. 7. Изкуството има приятно свойство да се нагажда на всеки поотделно. 8. В дървото край шосето ръмят славеи. 9. В началото героите се срещат случайно, като участват в пътнотранспортно произшествие, а в следващия момент се целуват, сякаш са двойка. 10. Два автомобила се срещат в удар. От вътре излиза момче с момиче на ръце. Въпреки това на дървото спокойно стой славей всякаш нищо не се случва(запазен правопис). От резюмето: 1. Българските малчугани от Западна Европа достигат връстниците си от САЩ по затлъстяване. 2. Всеки пети учен у нас е с наднормено тегло.
  4. E, чудо голямо. Той и Арни носи рокли, че даже и забременя в Junior.
  5. За мултиинструменталист като теб MIDI функционалност би била преимущество, в случай, че ти хрумне мелодия с фагот или друг необичаен инструмент. Не че пианото само по себе си не е великолепно. Свири сега и записвай с каквото имаш, а пианото един ден ще се стовари от небето. Твоите неща са истинско удоволствие за слушане.
  6. Освен че би изглеждал така, той би и работил сто години.
  7. Чак сега свързах човека с онова, дето го въртях стотина пъти (инструменталния кавър на Рейнбоу). Човече, с твоите умения и брилянтно свирене заслужаваш най-добрите инструменти. Потърпи малко, посъбери повече и вземи по-доброто. Недей дава половината сума за нещо, на което ще свириш, мислейки за другото нещо. А за бюджета те разбирам в дълбочина, не че искам да те набутам да си купиш определен продукт. М-)
  8. Мда. Моля да простите за глупавия въпрос, зададен другаде и породил въпросната тема. Понеже никога не съм виждала Блекмор, Гилмор или Клептън да увиват ластици, затова питах.
  9. Това с тоя лук ми напомня за китариста, дето разплаквал слушателите си...
  10. http://kawaibg.com/product/213/mp-6-stage-piano.html Ако ще е - да е. ES 100 Portable Piano би могло да се нарече MIDI контролер с известни уговорки. С MP-6 след някой и друг месец - на сцена.
  11. Може да звучи обезсърчително, но Без уроци по-далеч от Фа трудно ще стигнеш. Осемнадесет години не е преклонна възраст, една учителка по пиано ми разказа за осемдесетгодишен свой ученик, който напредвал много добре.
  12. Гласувах с "Да, аресва ми". Не всеки и не всякой ден измисля такова нещо като "Show me your weapon and I’ll call you Stefan"
  13. Ако тонът ти е в пръстите, можеш да минеш дори и без кабел и усилвател. Нужна ти е само китара.
  14. You May Not Know this We May Be Different Different but Equal Different and Free You May Not Know this We May Be Different Different but Equal Different and Free All this Hatred All this Hatred And Do I Hate You? I Can't Take it Stop this Hatred Now! ANTHRAX, H8 Red, Persistence Of Time
  15. Shure SRH440 за 128 лева. Имам такива и не мисля да ги сменям с други.
  16. Дори и при желание да помогна, в конкретния случай не мога. Доколкото разбирам, искаш текст, който е политически/социално ангажиран и трябва да отправи послания от сорта "имаме равни права", "равни сме пред закона", "независимо от цвета на кожата, вероизповеданието и сексуалната ориентация сме еднакви" и т.н. Истината е, че не сме. Във Варна един го осъдиха да лежи три месеца ефективно, защото е крал луковици на лалета от градска градинка. Три години условно получи прокурорския син, дето уби двама души на бул. България. Толкова за равенството пред закона. Равните права на гражданите свършват в синята зона, където плащаш паркинг за това, че си от кварталите или провинцията. Макар че сме еднакви, не би седнал на една маса с цигани, мюсюлмани или пък педерасти. И как, по дяволите, искаш истински текст на такава тема?
  17. Копирах текст на Греди Асса, с който представя изложбата си "През пустинята" в Софийска градска художествена галерия. При копирането в текста се появиха някои интерференции. ** За вдъхновението от пустинята самият Асса допълва още: "Тя тръгва от пясъчните навявания, избутва и малкото голи скали, напомня лунната повърхност, близка и разнолика. Ивиците й, като конвулсии на душата, са със стаено чувство за безтегловност. Ооо, фривилна грухталност…Събрала за компания безброй пясъчни дюни, твоите миктурации за мен са сякаш полегнали нимфи — питам се дали съществувам. Усещам неземна тишина сред купища от пясък като плърдлени геблеточици по лъргедна пчела и това създава в мен чувство за неизвестност и безвъзвратност. Самота и дехидратация на въображението. Моля те, о група, о мое фунтиуще търлингдроме. Кара ме да се чувствам песъчинка, една от многото, но песъчинка със свой вътрешен свят, свят, изпълнен със свобода, надежда, вдъхновение… И дори да изпитвам понякога чувството, че хупшожно ме подрангли с къдравите си биндълуърдли, не съществувам отвъд нея, съзирам надежда, че съм успял да осъществя това мислено пътуване през пустинята със собствените си блърдлекрунчеони, че моментната ми меланхолия е напълно изчезнала, че може би температурната инверсия ме е накарала да ти разирам гоберизрастъците, се надявам, че и утре ще посрещна с изненада видяното… шъ видиш ти! 
  18. Може, може. Ако стаята се натъпче освен с дюшеци и юргани, и стари вестници на вързопи, дрехи в кашони, да те питам къде ша я денеш акустиката. Не ми се сърди, Валяк, найш ли колко мислих, преди да го напиша тва... М-)
  19. За да няма акустика в стаята, на прозорците се увесват юргани, а пода се застила със стари дюшеци.
  20. Няма как да стане истинска песента, защото нито сме равни, нито сме еднакви.
  21. Туй замяза на тролска тема.
  22. Това плетеното горе е четириядрен процесор Интел Винтидж.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.