EAmechaniX Отговорено Октомври 3, 2013 Отговорено Октомври 3, 2013 Ами питай ме, може и да се навия 1 Цитирай
evernas Отговорено Октомври 5, 2013 Отговорено Октомври 5, 2013 :D Наистина мисля да му ги дам да ги сложи .. нещо не ми се получи слагането .. Благодаря за контактите !! E ,поне си пробвал,лошото е,че сега Коце трябва да се поти повече. 1 Цитирай
Dean Отговорено Октомври 13, 2013 Отговорено Октомври 13, 2013 (Редактирано) Честит рожден ден,Майсторе ! Жив и здрав,и всичко най-гот ! Редактирано Октомври 13, 2013 от Dean 1 Цитирай
rudibass Отговорено Октомври 14, 2013 Отговорено Октомври 14, 2013 Ч.Р.Д на бате Коцко!.. Жив и здрав да си и безброй още щастливи дни. 1 Цитирай
Георги Тотев Отговорено Октомври 14, 2013 Отговорено Октомври 14, 2013 Стаматей, жив и здрав и все така креативен. Ша пия един айрян за твое здраве! 1 Цитирай
synchu Отговорено Октомври 14, 2013 Отговорено Октомври 14, 2013 ЧРД и тук и жив и здрав най-вече! 1 Цитирай
BassTraffic Отговорено Октомври 17, 2013 Автор Отговорено Октомври 17, 2013 Хей, калпазани! Благодаря ви за честитките и пожеланията! Зарадвахте ме много и направихте денят ми (от 14-ти до днес) усмихнат и приятен! Бъдете здрави и безсмъртни! 3 Цитирай
n1k0 Отговорено Ноември 1, 2013 Отговорено Ноември 1, 2013 Дребен и дразнещ дефект на един Епифон, отстранен по перфектен начин. Сърдечно благодаря Преди (снимката е от нета, защото забравих да снимам; изглеждаше идентично): След: Цитирай
BassTraffic Отговорено Ноември 17, 2013 Автор Отговорено Ноември 17, 2013 (Редактирано) И аз благодаря n1k0! Настъпи момента, в който ще покажа възстановяването на счупена глава на Gibson Les Paul, Studio. Историята на инструмента е следната (преразказвам по памет) - Китарата пада на лице и главата се пука някъде от нъта до ключовете на 1-ва и 6-та струна. Следва лепене при колега в Швеция и след известно време слепката започва да отваря. Ето как изглежда: Следва продължение. Редактирано Ноември 17, 2013 от BassTraffic 4 Цитирай
a_panov Отговорено Ноември 18, 2013 Отговорено Ноември 18, 2013 (Редактирано) Всеки път когато видя повдигната темата "K.D. Зона" я отварям и търся коледни подаръци вътре във вид на снимки! Това стана след като имам две китари от Коцето. Благодаря! Редактирано Ноември 18, 2013 от a_panov 1 Цитирай
BassTraffic Отговорено Ноември 19, 2013 Автор Отговорено Ноември 19, 2013 Първоначално, когато видях първите снимки на счупеният гриф стратегията ми беше една, но когато инструмента дойде при мен, ситуацията се промени. Вече имах възможност да видя в детайли счупването и да осъзная, че ще се наложи доста прецизна работа. На настоящите снимки се вижда точно къде е счупването, колко е голямо и как е напукан лака на пластмасовата плочка с надпис. Следва продължение. 1 Цитирай
gopesh Отговорено Ноември 19, 2013 Отговорено Ноември 19, 2013 Аз съм собственика на почупеното студио . ... нямам думи ! Благодаря ! Цитирай
Recommended Posts