Trysth Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 Абсолютно съм съгласен с горното мнение. Плюс това от чисто икономическа гледна точка именно тия малките производители имат шанс да пробият на пазара като предлагат качесто и ниски цени. Качествени+скъпи китари, както и евтини+гадни китари бол, въпроса е да се нацели някаква златна среда. Мисля, че Винтидж са някъде там. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 22, 2007 Отговорено Декември 22, 2007 ЛПтата Vintage с които съм свирил са определено по добри от евтините ЛТДта(говоря по отношение на саунда,останалото си е въпрос на вкус.Доста малко ги различава от Гибсън,но за съжаление точно това е малкото за което се плаща много.Но без съмнение ,що се отнася до съотношението цена - качество vintage са несъмнено хит на пазара Цитирай
cheburator Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 аз имам едно питане тъй като в момента в рф нямат модела на винтидж v100 и те май не знаят кога и какво ще им докарат искам да питам коя е по добра за цената си vintage v100 -550 лв или washburn idol wi64 - 599 лв. Питам единствено защото няма как да тествам и двете щот винтиджа липсва ето линк за washburna http://www.washburn.com/products/electrics/idol/wi64.aspx Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 23, 2007 Отговорено Декември 23, 2007 не знам кое е по-добре но никога не бих си взел вашбурна заради супер-ултра-мега грозната деформирана форма базирана на леспол Цитирай
ceco milanov Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 То май не са много хората тук, който са свирили на такъв washburn. Цитирай
TONY Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 ^ Washburn са китари , които заслужават внимание. Май са подценени на нашия пазар. За конкретния модел Айдъл - нямам мнение, а формата и на мен не ми харесва. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 (Редактирано) Аз имам washburn wi 66 имам и gibson -washburn-а не е за подценяване .......trust me!!! Само че wi 64 и 65 не са нищо особенно така че грабвай vintage -a. китарата на линка който си дал няма нищо общо с това което ще си купиш от тук +това цената е700-750 $ и нали се сещаш за 550 лв кво ще получиш? Редактирано Декември 24, 2007 от EAmechaniX Цитирай
cheburator Отговорено Декември 24, 2007 Отговорено Декември 24, 2007 ми аз вече си взех washburna и въобще не съжалявам. В магазина имаше и китара със seymor duncan адаптери които звучаха тънко в сравнение с тези на washa и не ми харесаха. Който иска да я чуе да влезе тук http://public.box.net/howper74169 весели празници на всички Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 имат хубави китари , за качство не мога да говоря защото не знам .Дразни ме това че копират модели а тези които не са копия са толкова грозни че не ми се говори Цитирай
preIbanez Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 ...всички популярни и недотам компании с изключение може би на Гибсън в някакъв етап от еволюцията си или до ден днешен са копирали частично или абсолютно модели или концепции на други производители...и Фендер...и любимите ми Ибанез...и ПРС...за ЕСП е повече от очевидно...и така нататък списъка е продължаем до безкрай...иначе ако се сравняват Гибсън н Винтидж като качество мисля че всеки би избрал оригинала...ама я ми намерете оригинал за 500лв. ...с парите за един истински Гибсън човек може да си вземе Винтидж + нелош автомобил на старо... Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 уха ! леле тия гипсани са доста скъпи ! направо не ми се говори а даже не се продават в България .А доста прилична цена се оформя ако е 500 лева .А поне докарва ли го звука на гипсана ? Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 уха ! леле тия гипсани са доста скъпи ! направо не ми се говори а даже не се продават в България .А доста прилична цена се оформя ако е 500 лева .А поне докарва ли го звука на гипсана ? Да, батко, докарва го /донякъде/ звука на "гипсана". А като чуеш китара за 500 пари как вади такъв "гипсиран" звук, ще хукнеш да си вземеш и ти една. Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Леко се отказвам от твърдението че V100 има мътен тон,таз вечер такава кънтря извлече от на баце Роко ламБата,че рокерите се ошашвиха от саунд.. Накратко-китарата за живо свирене с приличен усилвател е трепач. Само бридж адаптера нещо ми бяга като атака,предния го предпочитам за солиране-повече изпъква-може би ми е навик от многото свирене със Стратокастер,някак по излиза душата на китарката по средата.. Естествено,това си е мое виждане,свиря със слаб драйв. Редактирано Януари 8, 2008 от Hillbilly Цитирай
didopeshev Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Знаете ли дали мога да си направя поръка за определен модел и колко време ще отнеме докато пристигне . Или може би се чака да се съберат повече поръчки ? Може би е най-добре да се разходя до там, но ако знаете все пак нещо пишете. Става въпрос за VRS110C PRS тип : http://www.picvalley.net/v.php?p=u/309/77198_200.JPG Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 До преди месец го имаше това моделче само че в зелено. Изглеждаше доста приятно... Най-вероятно сега при последното зареждане(преди 1-2 седмици) ще са вкарали още бройки, знам ли.... Цитирай
Recommended Posts