Evtim Djerekarov Отговорено Октомври 21, 2016 Отговорено Октомври 21, 2016 Дам, едва ли китарата струва 8 бона, само защото е с EMG-та. Цитирай
evernas Отговорено Октомври 21, 2016 Отговорено Октомври 21, 2016 Дам, едва ли китарата струва 8 бона, само защото е с EMG-та. 100% е заради тях,то какво е китара без EMG-та ?Няма EMG - няма метал,както повелява традицията. Цитирай
musicman Отговорено Октомври 21, 2016 Отговорено Октомври 21, 2016 Хайде сега вече по темата. Ако не сте забелязали хубаво и грозно е нещо изключително субективно, така че не виждам смисъл от обсъждане. Слагайте снимки да гледаме Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 21, 2016 Отговорено Октомври 21, 2016 Субективно е, ама затова има класически модели,страт, лес пол,теле,експлорър,ес-джи и т.н.т защото са общоприети за красиви китари след като над 70 години хората ги харесват.Има и всякакви форми и мелези с които пуристите не могат да се съгласят.Онова е пример за еклектика.Цялата серия китари на Зак Уайлд е същия пример.Как 10 класически форми поради невъзможността да плати патента на Gibson и поради липса на въображение e пуснал тези ужасни сечива:https://blog.andertons.co.uk/wp-content/uploads/2016/04/Wylde-News.jpg Пример за липса на вкус и тъпота, явно на някой е било забавно: http://www.tdpri.com/attachments/36321-gibson-reverse-flying-v-limited-edition-natural-large-jpg.135161/ Това е същата еклектична глупост.Иначе казано кич или чалга.Който както му харесва, http://www.tdpri.com/attachments/ugly-tele-jpg.82777/ Цитирай
sci Отговорено Октомври 21, 2016 Отговорено Октомври 21, 2016 Точно тези китари се канех да покажа и аз Иначе Gibson са ми може би любимите китари, но този reverse-V е наистина недомислица. Цитирай
iliev.p Отговорено Октомври 24, 2016 Отговорено Октомври 24, 2016 (Редактирано) В едно интервю "КИС" обясниха за странните китари,че всичко се прави за визия пред публиката! А за пари доста хора биха излязли с странни форми китари! Мисля, че тази тема е да се покажат такива изгъзици,а не да се изтъкват естетическите възгледи и представи на съфорумците! И най точният термин е -КИЧ както посочи по горния пост. Няма нужда да се заяждате заради чуждият КИЧ. На вкус и на цвет,таварищи нет! Ама за пари,и по голям кич ще видите. Редактирано Октомври 24, 2016 от iliev.p Цитирай
ikonomec Отговорено Октомври 24, 2016 Отговорено Октомври 24, 2016 (Редактирано) Като да си купиш немско-хамериканска китара с татусите на Джони Деп върху пикгарда (ако може да се нарече така) за 3000 долара Редактирано Октомври 24, 2016 от ikonomec Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 24, 2016 Отговорено Октомври 24, 2016 Виж сега тука вече си е личен избор дали да си я купиш.И тука не е толкова лоша работата.Дюсенберг са си скъпи китари и Джони Деп свири само с тях(колкото и да не може да свири) и им прави добра реклама.Те явно са решили пък да направят негов модел така да се каже. Цитирай
ikonomec Отговорено Октомври 24, 2016 Отговорено Октомври 24, 2016 Като цяло, сигнатурата няма как да не е личен избор. Джони между другото е страхотен китарист, поне доколкото съм му гледал разни лайв участия с Менсън и Aerosmith. Между другото само на Гибсън и Мартин съм го виждал да свири. А тази марка не я бях чувал преди да попадна на това изпълнение. Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 24, 2016 Отговорено Октомври 24, 2016 Джони свири и с Алис Купър в Холивуд Вампайърс и то предимно с Дюсемберг.Иначе и аз съм го виждал с други китари.Не смятам, че е страхотен от това което съм видял, въпреки че знам че е започнал като музикант и после е станал актьор. Не мисля че тази китара спада към грозните, а ако те кефи Zemaitis правят доста такива подобни китари. https://www.google.bg/search?q=zemaitis&client=firefox-b&sa=X&biw=1366&bih=674&tbm=isch&tbo=u&source=univ&ved=0ahUKEwjs1OjbsfTPAhUCOhQKHcL-CsMQsAQILw#imgrc=me95AW5rR3nI_M%3A Цитирай
Hillbilly Отговорено Октомври 25, 2016 Отговорено Октомври 25, 2016 Може би са добри китари,ама главата стрЕска направо.. Цитирай
Heartman Отговорено Октомври 25, 2016 Отговорено Октомври 25, 2016 Добри са, но на лес пол модела им (не помня как се казваше) е толкова малък кътауея,че не може да се достигне до горните позиции.Главата наистина е отврат. Цитирай
Jim-ph Отговорено Ноември 11, 2016 Отговорено Ноември 11, 2016 този PRS е заразен, не трябва да го пипа! Цитирай
Recommended Posts