Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Досега три пъти съм пазарувал от thomann.de и нито веднъж не съм имал проблем с плащането или доставката, въпреки че живея в провинцията....Нещата винаги пристигаха след около 2 седмици в пощенската станция....

Отговорено

Незнам за вас но аз не виждам кой-знае каква разлика в цените(поне на това което мисля да си взема)и във трите немски сайта цените са си като тук.

става вапрос за това:

http://www.musik-produktiv.de/(s(eslpkfqlb...320dxfm-tg.aspx

http://www.camerton999.com/index.php?s=det...963&Link=41

Или може и аз нещо да не довиждам като хората :icon_shithappens:

Отговорено

Доста се изписа за thomann, да кажа и аз как протече моята поръчка. :icon_shithappens: Поръчах си инструмент, който не беше в наличност, предлагаше се on demand. Чакането беше доста, но от магазина ме предупредиха веднага, че ще могат да получат стоката чак около средата на февруари, за да преценя. Комуникацията не беше мигновена, но успявах да се разбера, веднъж даже звънях по телефона и това беше най-полезния начин за комуникация според мен. В крайна сметка ми пратиха баса един месец преди датата, на която ми бяха казали, че ще го получат, за което получих смс. Много пъти съм чел тук, че ползват DHL, поради което поръчките не могат да се тракват и се бавят 2-3 седмици, но моята поръчка я шипнаха с UPS без аз специално да правя някакви уговорки. Имаше тракинг и т.н. На петия работен ден от изпращането си получих баса от сградат на UPS до летището.

Отговорено

Ми незнам за по-евтините неща от сорта до и около 1000-1200 камЪка не видях разлика, че да си струва поръчка от вън. За по-сериозни инвестициИ обаче съм съгласен.

P.S. Само да вмъкна че моето копие на Лес Поул са ми го носили от Норвегия само че това беше далечната 1997г.

не знам дали се сещате но тогава нещата в БГ стояха по сЪвсем друг начин със цени доста по-високи от цените в Eвропа примерно

• 2 weeks later...
Отговорено

Според мен ако няколко човека си делнат доставката и стоките не надвишават 31кг. Вече далавера има. Тъй че ако някой от Пловдив има желание може да си поръчаме туй-онуй. Аз съм си харесал кубе което без доставката е 27 еуро. Ако има заинтересовани пишете ми на ЛС.

Отговорено (Редактирано)

Аз, сигурно поставям рекорд по скорост на доставка от Thomann. :thumbs_up:

На 4-ти поръчах, днес ми донесоха известие с клеймо от 9-ти :blush: Утре Български Пощи ще ми донесат пакета до вратата!(някаква нова услуга за тях явно )

:)

Редактирано от AFTER-THE-RAIN
Отговорено

Верно е нова услуга, досега все съм обикалял да си взимам пратките сам. Съмнява ме че може би е изискване на изпращача да се достави до врата. Знам ли. А иначе ние вече сме трима за партийна поръчка. Чакаме още един двама желаещи.

Отговорено

Услугата по доставка от пощите я има от години. Всичко, което е над половин килограм си го взимаш сам или се обаждаш по телефона срещу допълнителна сумичка да ти го доставят на адрес.

Отговорено

Здравейте на всички.Да поясня че съм китарист.Темата я пиша за да помогна на 1 мой приятел който тепърва ще си купи барабани.Та той иска да си ги вземе от Томан,но не знае колко ще им струва доставката до БГ.Може ли да кажете някаква цифра.Във южна България сме.

Поздрави.

Отговорено

^ да,ама ако е до 31кг,нагоре не знам,колкото ги избомбат спедиторите

а и да си ги чака на митницата...

абе бтв има теми за томан,търси