Jump to content
Българският форум за музиканти

Поръчки от Thomann.de


Kikata

Recommended Posts

Здравейте на всички.Да поясня че съм китарист.Темата я пиша за да помогна на 1 мой приятел който тепърва ще си купи барабани.Та той иска да си ги вземе от Томан,но не знае колко ще им струва доставката до БГ.Може ли да кажете някаква цифра.Във южна България сме.

Поздрави.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ да,ама ако е до 31кг,нагоре не знам,колкото ги избомбат спедиторите

а и да си ги чака на митницата...

абе бтв има теми за томан,търси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако са над 2кг не ми се вярва...

UPS ми докарха 10кг до нас. Друг варинат с UPS е да се отиде до глваният им офис, близо до летището.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да,ама тяхното UPS GROUND дето се води свършва на нашата граница и от там поемат нашите "пощи"...не знам,на мен винаги са ми висяли на митницата докато не си ги прибера,дори известие никога не ми пращат.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нещата идват по пощата , като те се обаждат да си получиш пратката от клон на пощата (поне при мен беше така) . Получава се закъснение от няколко дена , за разлика от срока който Томан дава за доставка . Затова Томан няма вина понеже нещата както винаги се затлачват в България . По принцип доставката си е 30 евро , но при повишаване на килограмите май става по-голяма , за което не съм сигурен на 100% най-добре е да се види в Томан . Успех с покупката на тъпаните :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи накратко ако си ги порача човека ще му се обадят по тел да ги земе.От къде по точно ще ги земе от митницата ли.От това което прочетох това разбрах.Моля кажете правилно ли съм разбрал.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не с никва митница няма да се занимава . Когато поръчате продукта (от Томан) се посочва пощенски код на клона ви във вашия град + телефонен номер на който ще го потърсят за да си получи пратката.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам да попитам тези, които са поръчвали от томан..

 

Колко парички ще ми излезе доставката на двоен педал от сайта?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи поръчвал съм от Томан 4-5 пъти и никога,повтарям никога,не съм получавал известие за доставка или нещо подобно,даже 2 пъти чаках по 2 седмици СЛЕД като е пристигнала пратката на митницата просто за да я намерят в склада си,макар че живея на 4 преки от там...може да съм частен случай,но със сигурност грешката е в нашите пощи,затова казах да си я търсят на митница София за най-сигурно...

Късмет...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи "Dez" аз също си взех "двоен педал" от Томан и доставката е 30евро която налага Томан за "ДЛЧ" . Имай предвид зависимост начина за плащане който избереш чрез банков трансфер(както аз направих) или дебидна карта банката пребира солидна такса.На мен за банковия трансфер от ДСК ми взеха 57лв и някакви стотинки . Отностно доставката нещата се затлачват в България

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се въздържах,макар че се бях зарекъл темата Томан да не я започвам отново.

От Про Кредит Банк трансфера на 610евро струваше 18лв./5 раб.дни/

Томан пращат по обикновените немски пощи,които от няколко години са купили DHL,доставката на 31кг. струва 30Евро.UPS услугата,която Томан предлагат за същите килограми струва 60 евро.Пратката се получава за около 10 раб.дни/ако няма празници/.Винаги съм получавал известие,което ми носят на вратата на апартамента и аз разписвам.За софиянци, пратки от 2кг. нагоре се получават в Разменна Пощенска Станция на Митницата на ул.Веслец.Под 2 кг. и определена големина,защото получих пакет 1.5кг. отново на митницата,се пращат до районният ви пощенски клон.За хора от провинцията е същото-търсете си пратките в пощенският клон.Никога не можете да чакате пратка по пощата/DHL да ви доставят на вратата.Това е услуга,която се предлага от нашите пощи и се заплаща допълнително!!!!Само UPS или по-скъпите услуги на DHL могат да ви докарат нещата до вратата.

 

Към автора-има такава тема в раздел Китара,както и в Рейтинг на Търговците и Купувачите.Ползвай търсачката и да не те мързи,защото това са въпроси на които е отговаряно милион пъти.Ако имате по-специфични въпроси,задавайте ги в тези теми,както и питайте самите търговци от които ще пазарувате,защото никой освен тях не знае какво е теглото на даденият артикул и колко ще ви чарджнат за това!!!!

Редактирано от vihro
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.