synchu Публикувано Февруари 8, 2009 Публикувано Февруари 8, 2009 И тъка версия 0.1 на буутлега и the punk charts smasher ултра гига хипер хита Hey hands, hey two известен още като Хей ръчички, хей ги две: OLD: Hey_Hands_ordered_2.mp3 ...така де купон да става и дитьето да се радва (пък то май се радва, май)... mastered version: http://music.synchu.com/Hey%20Hands%20Mastered01.mp3 Listen on Soundcloud.com Цитирай
musicman Отговорено Февруари 9, 2009 Отговорено Февруари 9, 2009 Евалаа !!! Много яко е станало Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Т(ъ)ворчество и идейност! Не знам дали детето се кефи, ама аз съм се смяла с глас! synchu, както сте го направили с тия контрасти, се присетих за един стаар клип на Cliff Richard_Living Doll. Прояви търпение да го изгледаш и... като овладеете кретенските физиономии - едно видео! (И внимавай, че заглавието на парчето е подвеждащо, нали е детска песен все пак... ) Мноо яко! Имате напредък просто! Цитирай
synchu Отговорено Февруари 10, 2009 Автор Отговорено Февруари 10, 2009 Хахахах т'ва е много здраво. Благодарим за сравнението Дитьето си умира от кеф ( в началото се чува де )... А за напредъка - не знам - жената с брутални заплахи едва ли не ме накара да присъствам зад микрофона, което все още отчитам като грешка (иначе за кака Дора и за турската баня си пеем) Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 10, 2009 Отговорено Февруари 10, 2009 Евала, ашколсун, хей ги каси, хей ги две, с двете бири най-добре Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 20, 2009 Отговорено Май 20, 2009 Хахахаха! Не знам дали некой усети, но заемките от Той Долс направо ме разбиха! Цитирай
synchu Отговорено Май 20, 2009 Автор Отговорено Май 20, 2009 E те са си директни доста Само малко по-друг аранжимент Цитирай
hand_of_doom Отговорено Юни 11, 2009 Отговорено Юни 11, 2009 Това е поредната детска песничка с уникално як кавър. Евала пич, просто уникално P.S.: Трябва да зема да кача някой път запис на кавъра на Мила моя мамо дето правим с групата - нещо средно между траш и дет, но във всеки случай жестока тресня... Цитирай
synchu Отговорено Юни 11, 2009 Автор Отговорено Юни 11, 2009 Брях .....изкопана от from the ashes :-) Благодаря за слушането и най-важното е купон да става :-) Цитирай
synchu Отговорено Април 20, 2010 Автор Отговорено Април 20, 2010 Toва soundcloud.com е голяма хубавиня... тест ... http://soundcloud.com/synchu/Hey-hands ....но нещо не мога да се оправя с ембедването ... :/ Цитирай
kolio_k Отговорено Април 20, 2010 Отговорено Април 20, 2010 Много свежо и готино Откъде този глас Цитирай
Recommended Posts