npace Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 А тоя Супер Чамп в кой магазин в София го има? Цитирай
fLiSk Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 При: Официалният ! Дистрибутор ! На ! Фендер ! За ! България ! или с други думи в Надигащата се сила Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 А тоя Супер Чамп в кой магазин в София го има? В РФ,както каза колегата в горния пост,но аз май взех последната бройка в наличност преди няколко дни -свържи се с тях и питай -ампчето си струва Цитирай
Get off Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 Аз си взех от Диджитал вилидж по коледа. Излезе ми 220 паунда. Цитирай
aam Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 aam, искам да кажа, че далеч не всички лампови АМР-ове искат да се изпържат на МАХ, за да звучат добре. Някои Меса комбо версии са чудесен пример за това - свирят супер дори на стайни нива.А атенюейтъра е яка джаджа, но за домашни условия е почти юзлесс, както установих аз след закупуването на моята. Здравей, абсолютно си прав. Но аз и не говорих за макс. Сега и дефиницията "практис амп" е доста относителна, моята гледна точка беше "за вкъщи" и "бебето спи". Между другото M/B Studio 22+ с вграден аттенюетър ми беше дълги години вариянта за у дома. Не за друго а защото нямах по малък усилвател. На тихо звучи като запушен нос, а да не говорим за аттенюейтъра (безстепенен, после превърнах копчето в презенс контрол). То и не е толкова до усилвателя, колкото до спийкера. 150ватов Електровойс без храна просто не звучи. Вярно, може да се изкара хубав лийд тон и на домашни условия, но като цяло, ако гледам примерно Trademark10 на Tech21, не е най великия избор. И в крайна сметка става и въпрос за парите който влагаш. Поздрави Алекс Цитирай
kolio_k Отговорено Март 6, 2009 Автор Отговорено Март 6, 2009 Понеже Меса Буги Студио 22 ми е един от любимите ампове се намесвам. Не знам защо, но на мен никак не ми звучи като запушен нос, нито на силно, нито на тихо. Саунда му е доста мек наистина за разлика от доста други лампови ампове, но това е характерно за Бугитата от тези години (или поне тези,които аз съм пробвал-доста). Много с съмнявам се че говорителя му е 150 вата (поне на моя ) повече ми прилича на 50-60. Може би става въпрос за различни ампове, защото не съм забелязал моя да има и атенюатор, но за сметка на това си има презънс контрол. Иначе що се отнася до саунда, като цяло всичко е въпрос на вкус. Най доброто винаги си остава да се пробва колкото е втзможно повече и да се вярва на собствените уши Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 На тихо звучи като запушен нос Хубаво сравнение.Лампата си трябва да е на 2-3 ,за да "отпуши" след това поне при Маршъл започва да криви,лошото при 50-100 ватови такива (имам опит с Маршъл и Фендер Туинревърб) е че ще срутят къщата ..,не са за домашно свирене. Цитирай
aam Отговорено Март 6, 2009 Отговорено Март 6, 2009 Здравей Кольо, Не знам защо, но на мен никак не ми звучи като запушен нос, нито на силно, нито на тихо. Саунда му е доста мек наистина за разлика от доста други лампови ампове, но това е характерно за Бугитата от тези години (или поне тези,които аз съм пробвал-доста). Много с съмнявам се че говорителя му е 150 вата (поне на моя ) повече ми прилича на 50-60. Може би става въпрос за различни ампове, защото не съм забелязал моя да има и атенюатор, но за сметка на това си има презънс контрол. окей. Бугита винагие е имало с най различни опции. Това и се отнася към говорителите както и към някой екстри. Докато говорителите са винаги Black Shadow, под лепенката има най често или EV (Електровойс) или Еминенс. В моя Студио 22+ с сигурност имаше Black Shadow EVM-12L който е 150 вата. С Еминенс - your mileage may vary. Същата работа с аттенюейтера контра презенс. Зависи от поръчката. Другото ми Буги (МК1/SOB) също беше с аттенюейтър. Между другото и то с EVM12L. МК1 сега е глава и се колебая да го продавам, ако се интересуваш за Студио22 в по добър вариант (минус еквалайзера обаче), ми пиши, може и да се разберем. @Hillbilly: Twin в къщи... яко. Имам приятел с JTM45 с 4x12 в хола, бахти лудницата. Поздрави Алекс Цитирай
gos Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Здравейте,+1 за Fender Superchamp XD страхотен амп,между другото имам и Roland 30X но мисля,че Фендера го трепе отвсякъде! Цитирай
yanckov Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 това е ампа, сменил съм говорителя с иенсен 35вата, изведох вход към крайния усилвател който в комбинация с лаин ин входа върши работа на примка за ефекти. ползвам го с тонелаб ле , звукът е перфектен .м/у другото криното стъпало на ампа е идентично с оргиналния супер чамп 18 вата . когато го ползвам без предусилвателя звукът става убииствен(ползвам тонелаба за преамп) резултата е най-изразен при озвучаване с микрофон....ампа е най-доброто според мен за цената си... Цитирай
musicman Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Абе хора, темата е за МАЛКИ практис ампове. Къде отивате с тея лампи??? Цитирай
kolio_k Отговорено Март 13, 2009 Автор Отговорено Март 13, 2009 Че Суперчампа си е практис амп, с 10 инчов говорител, 15 вата, това че е лампов му е само плюс Цитирай
abn0rmal_J Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 аз съм с Marshall30DFX и съм доволен от съотношението цена-качество Цитирай
ADDiCTED Отговорено Март 13, 2009 Отговорено Март 13, 2009 Някой има ли тука,който да може да искаже впечатления от Line 6 Spider III 30w,че съм му дигнал мерника и като събера мисля такова да вземам Цитирай
Recommended Posts