Hendrix Публикувано Август 11, 2008 Публикувано Август 11, 2008 Такам ... трябва ми помощ ... идеята ми е такава, който се сеща някаква култова песен за акустична китарка да ми напише името и изпалнителя, но става вапрос за наистина велики песни със смисъл и т.н. и е мн важно да имат мн стабилен инструментал .. не просто някакви акорди .. от Сол към Ре и т.н. ами да има к'во да се свири ако ме разбирате .. че съм я закъсал ... немога да измисля нищо ... абе просто култови песни ми трят .. фащаш акустичката и полудяваш ... може и да са от въпросните ... по лесни за свирене песнички .. но просто да са някакви култови, известни и т.н. дет ще останат в исторяита .. хммм немога да го обясня, но предполагам че ми схванахте идеята, който се сеща за култови песни да пише П.С. отпадат песни стил Ингви ... там ня никва история и дух според мен .. смисъл че то си е само техника там ... искам да носят някакъв дух ... примерно сещам се Лейди ин Блек на Юрая Хийп ... е в такъв стил да са песничките П.С. Сега феновете на Ингви ще ревнат ... не ми е тва идеята ... пича е велик ... просто нетърся такива песни, та непишете излишни несвързани с темата неща Айде пишете песничките ... Lady In Blackkkkkkkk .... Lady in black на Uriah Heep е добра насока за това което търся ... айде помагайте Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 За кухарка една от любимите ми песни е Alice In Chains - Nutshell (Unplugged). Цитирай
prayer4eto Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Cansas - Dust in the wind Evergrey - Madness caught another victim И двете парчета са си за акустичка Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 И естествено Led Zeppelin - Stairway To Heaven Цитирай
Vasil Belezhkov Отговорено Август 12, 2008 Отговорено Август 12, 2008 Pink Floyd - "Wish you were here" Metallica - "Nothing else matters" Щурците - "Клетва" Цитирай
Hendrix Отговорено Август 13, 2008 Автор Отговорено Август 13, 2008 Благодарско пичове, много помогнахте ... можете да продължавате де ... Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 "Layla" - E. Clapton "Tears In Heaven" - E. Clapton "Change The World" - Baby Face "More Than Words" - Extreme "Wanted Dead Or Alive" - Bon Jovi "Wild World" - Mr. Big "Boat On The River" - Цитирай
MrDeath Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 И никой не е написал Хотел Калифорния? От култова по-култова, не е само от сол към ре (макар че и това го има), демек има кво да се свири, носи всякакъв дух, дъх и аромат. Цитирай
Hendrix Отговорено Август 15, 2008 Автор Отговорено Август 15, 2008 Айде продължавайте де до тук имаме Uriah Heep - Lady in Black Rolling Stones - Angie Cansas - Dust in the wind Led Zeppelin - Stairway To Heaven Pink Floyd - "Wish you were here" Eagles - Hotel California давайте в същия дух Цитирай
Hendrix Отговорено Август 15, 2008 Автор Отговорено Август 15, 2008 Добавям и Jimi Hendrix - Hear my train comin' въпреки че е малко по различна Цитирай
cain Отговорено Август 19, 2008 Отговорено Август 19, 2008 Ето една подобна теба http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=40567&hl= има интересни работи Цитирай
Recommended Posts