Dilian Nedev Отговорено Август 16, 2008 Отговорено Август 16, 2008 И така да се каже - това няма нищо по-различно от нашето "разписание" освен че се свири на други струни ... Единственото е че е малко по-леко за свирене (поне за моите пръсти) . И ... последно кое ще да е ? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 16, 2008 Автор Отговорено Август 16, 2008 Ами специално спорния дисонансен момент на мен ми звучи при последния вариант, който току-що постнах най-истинно. Иначе останалата част просто е пренесена. Като се свири на по-първите прагчета звучи по-добре понеже там китарата звучи по-отчетливо и ясно. Ако имате възражения-казвайте. Ако няма - оставяме рифа така. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 ...последно кое ще да е ? Еми те всички са достатъчни сходни. Чакаме някой от Ахат да орговори на смелите мейлове на колежката zombie. Иначе как е баш_хептен_точно - никой не може да ти каже със 101% сигурност. Цитирай
zombie Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 ...последно кое ще да е ? Еми те всички са достатъчни сходни. Чакаме някой от Ахат да орговори на смелите мейлове на колежката zombie. Иначе как е баш_хептен_точно - никой не може да ти каже със 101% сигурност. Хехе, да.. и аз така си чакам, но Ахатовци са или много заети, или много заспали или не искат да си издават тайната, защото още отговор нямам Но надеждата умира последна де А относно последните варианти... вярно е, че наистина много сходно звучат... и ааз съм на мнението на Евтим, че изсвирени на по-първите прагчета звучи по-добре. Цитирай
Hillbilly Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 Хехе, да.. и аз така си чакам, но Ахатовци са или много заети, или много заспали или не искат да си издават тайнатаНе четох цялата тема,но китариста на Ахат отдавна е Божи служител и едва ли го интересува какво е правил преди 20-тина години. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Август 18, 2008 Отговорено Август 18, 2008 ... а как Хадат го свири и ние знаем как Очаквайте включване скоро в "Кавъри" Цитирай
Valserp Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 (Редактирано) Хайде, бре, ще умре ли тая тема след един Ахат? Ей с това се занимавах тази вечер - http://uk.youtube.com/watch?v=IXSV4WRfqvg Поизпотете се Редактирано Август 20, 2008 от Valserp Цитирай
zombie Отговорено Август 20, 2008 Отговорено Август 20, 2008 Така, имам мейл от Ахат. Ето отговора на Звезди: zdravei! na 22avgust 6te svirim na motosubora vuv v.turnovo. ako niakoi ot tvoiata banda se dobere do tam 6te mu pokaja par4eto na drago surce! rock on! zvezdi. Копирам го направо от мейла Ако някой се добере до там , да каже е приятел на zombie-то, че те така ме знаят и Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 21, 2008 Отговорено Август 21, 2008 (Редактирано) Снощи правихме разширени тестове на едни яки китарки (Epiphone Zakk Wylde & ESP Eclipse II), та единия фен докато пробваше туй-онуй и взе че изсвири интрото на Овцата. О, ужасТ! Нов, 48-ми и отново звучащ ОК вариант. Аман вече... Имам един агент от Търново и мога да го пратя, ама да не стане така да отидат 14 човека... Дайте да направим организацията! Редактирано Август 21, 2008 от Baby Thomas Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Август 21, 2008 Автор Отговорено Август 21, 2008 Горере, вярваме в теб..... ти си от В. Търново! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 24, 2008 Отговорено Август 24, 2008 От достоверен източник научих, че един наш съфорумник се е заел сериозно с нелеката задача. Хайде, пускайте видео семплите вече!!! Цитирай
Лими Отговорено Март 15, 2010 Отговорено Март 15, 2010 (Редактирано) Ето две изцяло извадени и изсвирени от мен песни за ак. китара. - една от великите български поп-рок балади на "Диана експрес". - Coldplay. - дясна ръка. Приготвил съм и още други! Не съм безгрешен и ако имам грешни акорди, поправяйте ги! П.П. Кво стана с "Черната овца"? Редактирано Март 15, 2010 от Лими Цитирай
Recommended Posts