Sound Flame Публикувано Октомври 2, 2007 Публикувано Октомври 2, 2007 Проблема ми е с Reaper, неще да хване никъв сигнал от микрофона. Настройл съм да смуче от правилната ми карта, но получавам само флат лайн... Идеи как да го оправя? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 При мен работи ОК. Много готин хост!!! Да не би да не си включил копчетата за рекординг/монитор нещо? Или по рутиранията, не й разбирам много още... Цитирай
Sound Flame Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 и аз не и разбирам , затва питам тука и се мъча. ми включени и са и рекорд и монитор.. опраих работата но имам супер голяма латенция 95мс.... Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 Каква ти е звуковата карта, има ли ASIO драйвери и ако има, тях ли си избрал в настройките? 1 Цитирай
Sound Flame Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 (Редактирано) Аудиджи има Асио обаче ми вади с него само 16бит-а... Аисиото като ми тръгне в КюБейс и латенцията е отвратително голяма.. примерно кажа нещо.. броя до 2 и хоп излезе, та не съм с него а на директ саунд пробвам или WДМ Кернел Стрийминг успях да смъкна латенцията до 10мс.. Редактирано Октомври 2, 2007 от Sound Flame Цитирай
Sound Flame Отговорено Октомври 2, 2007 Автор Отговорено Октомври 2, 2007 Изглежда че нещата се оправят/развалят от (буфер х семпъл) полето от настройките в момента съм на Buffer 16 x Sample 24 и 8мс латенция.... някой да знае как да оправя нещата Цитирай
niki123bg Отговорено Октомври 2, 2007 Отговорено Октомври 2, 2007 С WDM няма как да постигнеш ниска латентност (около 2 мс). Ако искаш ниска латентност, трябва да ползваш АСИО драйверите. Въпроса с 16-те бита и фиксираната честота на семплиране (48 КХц) при Аудиджи сме го дъвкали до безкрайност, потърси из форума ако те интересува. Ако искаш по-добри резултати си вземи по-добра звукова карта - ЕМУ, М-Аудио и т.н. Цитирай
TONY Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Сега, направих запис в компютъра и е с разширение .RRR - демек нещо на рипъра а сега какво да го направя ,че да го вкарам в нета? и трябва да стане до утре - за Даймбег контеста е. Цитирай
sound_forge Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Търсиш софт да го рипнеш в MP3 ли? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Е той Reaper-а няма ли функция като Експорт, Аудио Миксдаун или нещо такова? Цитирай
sound_forge Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 разширението .RRR е за дата файлове.Това тук ги отваря: http://www.altavente.co.uk/download.htm Цитирай
Guest Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Горе от менюто дай File - Render и задаваш опции вече да е mp3, bitrate и т.н. Цитирай
TONY Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 thank you ,man! направих го и в WAV и в MP3 за мп 3-йките ми поиска lame_enc.dll може да си го свалите оттук ( тези които, като мен, ползват тази програма и срещнат този момент) http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?lame_enc Цитирай
Guest Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Да, другият вариант е да се копира от папката на Уинамп (ако е инсталиран де ). Има го и там, същия е. Цитирай
Slav Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 Абе ще прощавате за тъпия въпрос, но така и не успях със Рийпър да екстрактна целия ми проект на .wav Примерно имам си трак за китара, за барабани, за бас вкарани в програмата и те си свирят заедно. Как може всичките тези да ги наблъскам в едно .wav файлче от Рийпъра Цитирай
Recommended Posts