checho Отговорено Октомври 5, 2009 Share Отговорено Октомври 5, 2009 Кольо е прав, че немата е безмислена. Има хиляди безмислени теми в тоя форум. Не усещате ли, че наблягаме повече на глупостите. Опитваме се да се правим на "голямата работа" вместо да си усъвършенстваме техниката на свирене. Трябв да отделяме по-малко внимание на безмислените неща, които пишем. Идеята на форума предполагам, че не е да се правим на дървени философи. Идеята е да обменяме опит. Опит, който трупаме със свирене, а не с изливане на глупости в тъпите теми от типа "кой китарист/соло/риф е най-добър" или "имам Х пари и искам да си купя китара/кубе/ефект". о джийз....тъкмо чаках да видя как точно ще защитиш темата, в която толкова обичаш да пишеш, а то... моето мнение е, че в темата наистина рядко има нещо смислено за четене и не е баш за важните теми, но пък щом модераторите са я сложили тука и толкова често се пише в нея...да се радват хората пък и по добре да си губиш времето така, отколкото във фейсбук \/ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Октомври 5, 2009 Share Отговорено Октомври 5, 2009 ....дали? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Октомври 6, 2009 Share Отговорено Октомври 6, 2009 100% Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Скини Отговорено Октомври 13, 2009 Share Отговорено Октомври 13, 2009 Те са много,но най-любимите са Paul Allender oт Cradle of Filth и Dave Pybs също от Cradle of Filth Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guilmour - rlz Отговорено Октомври 15, 2009 Share Отговорено Октомври 15, 2009 1. David Gilmour - Pink Floyd 2. Jimmy Page - Led Zeppelin 3. Eric Clapton - Cream Това са за мене най-добрите китаристи на всички времена и няма да има по-добри. Естествено има още много имена в рока които наистина ми харесват като Garry Moore но музиката на тримата е просто божествена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
billymilano Отговорено Октомври 17, 2009 Share Отговорено Октомври 17, 2009 много голям. МНОГО Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
racerx Отговорено Октомври 17, 2009 Share Отговорено Октомври 17, 2009 Е т'ва е най-добрият китарист! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
/BaSS FreaK/ Отговорено Октомври 20, 2009 Share Отговорено Октомври 20, 2009 Slash ; Angus Young ; James Hettfield ; Kirk Hamett ; Joe Perry ; тва са за мен наи големити Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
guitarman161 Отговорено Октомври 21, 2009 Share Отговорено Октомври 21, 2009 Yngiwe Malmsteen (Той ми е любимия но не ми е повлиял най-много) John Petruci,Steve Vai,Vinnie Moore,Joe Satriani,Dimebag,Michael Angelo Batio i Gary Moore(Той доста ми е повлиял) www.myspace.com/trueamber Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Октомври 22, 2009 Share Отговорено Октомври 22, 2009 Не знам как ти е повлиял Мур , но определено в начина на свирене не намирам сходство Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zari Отговорено Октомври 25, 2009 Share Отговорено Октомври 25, 2009 Alexi Laiho & Джин Симънс Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
edgecrusher Отговорено Октомври 25, 2009 Share Отговорено Октомври 25, 2009 Странно защо не виждам името на Кърт Кобейн тука, а уж е един от най-влиятелните китаристи на 90те. @ Зари - Джийн Сиймънс не е за този раздел. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Октомври 25, 2009 Share Отговорено Октомври 25, 2009 ^ На мен Кобейн ми е след любимите Съвсем сериозно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yo The Real Отговорено Октомври 26, 2009 Share Отговорено Октомври 26, 2009 И на мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Tozi Отговорено Октомври 26, 2009 Share Отговорено Октомври 26, 2009 Adam Rogers Jonathan Kreisberg Kurt Rosenwinkel Pat Metheny John Scofield Mike Stern John McLaughlin Wes Montgomery Grant Green George Benson Joe Pass Anthony Wilson Bireli Lagrene David Gilmore Frank Gambale Herb Ellis Jim Hall Jimmy Raney Jimmy Bruno Peter Bernstein Pat Martino Gary Moore Ingwie Malmsteen Steve Vai Tony McAlpine Paul Gilbert Joe Satriani John Petrucci Allan Holdsworth Robben Ford Eric Clapton B.B.King Albert Collins Albert King SRV Jimmy Hendrix Buddy Guy Albert Lee Ivan Lechev Shibil Benev Nikolai Karageorgiev Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts