Jimi Hendrix® Отговорено Април 28, 2006 Отговорено Април 28, 2006 (Редактирано) Зависи за кой стиол музика говорим... За мене най-великия китарист е Джими Хендрикс (като изключим джаз китаристите ) Добре дошъл, но в този форум се пише на кирилица! :read: правилата в главната страница!(1) Редактирано Април 28, 2006 от MDFk Цитирай
Bo Yan Отговорено Май 3, 2006 Отговорено Май 3, 2006 Дайте малко инфо за Джим Кели,че ми се е изплъзнал от полезрението?!??! jim kelly Цитирай
kazimbutt Отговорено Май 4, 2006 Отговорено Май 4, 2006 Моите любими китаристи са: Джими Хендрикс, Стив Вай, Ерик Клептън, Джон Фрушанте и Иван Лечев. Цитирай
Zlatanov Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Чакам отговор от Демирев и ще ви пусна неговите записи които имам Ко стана, няма ли да качиш нещо на тоя фен, че ме зариби доста да го чуя... ами ще сложа вече ... само че части щото ще ме убият ако сложа цяло парче Цитирай
motorbreath Отговорено Май 5, 2006 Отговорено Май 5, 2006 Абе не сме споменали кой знае колко български китаристи но Антоан Хадат от Ахат според мен е супер як китарист.Не е техничар кои знае какъв или нещо такова ама яки неща прави... Цитирай
bo4 Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 като си говорим за БГ китаристи и Blues and Rock'n Roll Жорето Мархолев е много опасен, а? Цитирай
rudibass Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 аз като един скромен басист и яка по4итател на прогресива мога да ти кажа 4е Петру4и ,Вай, Ромео....абе стра6ни китаристи има техника има мисъл вси4ко..а от българите мога да се похваля 4е съм свирил с него- Делян...той е мн як китарист има даже некакво пар4е у форума тука... :guitar: Цитирай
Mecho Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Български - Ангел Димитров и каратиста на Еридан, който вчера забиваше със Звезди на "Цвете за Гошо". Цитирай
NOmastrubation! Отговорено Май 8, 2006 Отговорено Май 8, 2006 Аз ще се изкажа геройски кито кажа,че за мен един от НАЙ-големите китаристи и музиканти е.....Кърт.....Др фаворити са Сантана,Кърк,братята Малкълм,Ри4и и мн др :guitar: ха ха за Кърт Енгъл ли говорим Без майтап преди време гледах някъв си топ където беше Кърт-а, заедно с още няколко човека дет музикалните им и китарни умения се изчерпват със свирене на квинти, спор няма че той повлия на цяло поколение, и че даде принос в развитието на музиката, но темата е за китаристи все пак... и то за любими, не за велики - тебе може да ти е любим, но това не го прави най-големия (каквото и да значи това - аз под голям разбирам някои по към 2 метра и 120 кг) Е добре ще си призная за мене един от великите е Сантана!!40 години не изневери на стила си-въпреки че оставаше на заден план!!и ето дойде неговото време!!а за най-великия,не мисля че има спор,мисля че трябва да признаем че е Джими!!! Цитирай
david Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 David Gilmore? (не David Gilmour) Наистина ли има друг китарист с това име, или само ми се правиш на умен ? Цитирай
golemana Отговорено Май 9, 2006 Отговорено Май 9, 2006 Благодарности към Боян за инфото относно Джим Кели.Много ме радват хора,които са решили професионално да се занимават с музика,учат това и успяват,а не като мен в сърцето музика,а в битието 4иновник!!! Цитирай
golemana Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Ей,и Джеймс Мърфи е страхотен китарист от три дена само негови неща Цитирай
TheNightRider Отговорено Май 11, 2006 Отговорено Май 11, 2006 Jimi Hendrix, Yngwie Malmsteen, Ritchie Blackmoore, Demonaz Doom Occulta (Harald Nævdal) и Abbath Doom Occulta (Olve Eikemo) (Immortal) Цитирай
VasilVasilev Отговорено Май 12, 2006 Отговорено Май 12, 2006 Мене ме кефи много ALEXI LAIHO от CHILDREN OF BODOM. А китарата му е убиец!!! Ето линк да се убедите сами - http://espguitars.com/guitars_alexi.html Даже незнам дали се продава тая китара някъде. Ако някой знае дали има да се продава и кви пари струва да пише ще съм му много благодарен. Сори, че дадах малко офф топик. Цитирай
Recommended Posts