Jump to content
Българският форум за музиканти

david

Members
  • Мнения

    35
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно david

  • Рожден ден 04/05/1988

Previous Fields

  • Инструмент
    Guitar

Profile Information

  • Gender
    Male

david's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Обществена Репутация

  1. Прощавайте, че повдигам стара тема. Само да допълня - ако искате подобни тембри да постигате с помощта на компютъра си, синтезаторът Мууг си има софтуерен вариант.
  2. david

    Deep Purple-burn

    Не е зле, но щеше да е перфектно, ако се използваха истински барабани и хамънд орган.
  3. Много хубав глас
  4. Дайте си мнението за това мое скромно творение. Имайте в предвид че още се уча, така че е нормално да съм скаран с такта, което си се забелязва. А и на компютърна клавиатура не е много удобно да се свири... Но мисля че не е зле като за аматьор. Click here to watch Deep-Fear
  5. Знаете ли програма за ефекти, на която мога да записвам " на живо " това, което свиря. Също и сигналът да не пристига с една секунда закъснение.
  6. Абе не е някаква скъпа китара. Намерих я по-миналото лято елегантно облегната на една кофа за боклук.
  7. Като толкова имате фабрика за пари, вие си ходете при лютиер. Ще намеря начин, зарежи.
  8. Здравейте. Можете ли да ми предложите подходящ и безопасен начин да сложа прагчетата на китарата. Не разполагам с нужната преса, нито с гумено чукче. Дайте съвет.
  9. Абе хора, кво са мачите с тъз шкурки, бря ? Ъъъ... дойдох за друго всъщност. Вече съм я сглобил, боядисал, лакирал и дойде ред за поставяне на прагчета. Мооля, дайте ми съвет как да извърша тази толкова отговорна задача ?
  10. Естествено, аз съм вокалист и композирам. Поне се опитвам де .
  11. 1)nickname: David (Gilmour) 2)Възраст: 18 (само толкова!) 3)Образование:Основно (срам няма ) 4)Вашият инструмент/и: Две китари, на които още не мога да свиря . 5)Предпочитан музикален стил: Прогресив рок от 70-тте. На първо място са PiNK FLOYD и Emerson , Lake and Palmer 6)Вашият вдъхновител: :think: hmm В различни случаи различни вдъхновители, нали разбирате. 7)Досегашни (не)реализирани проекти: В момента работя върху експерименталния си албум. 8)Странични интереси: О, много! Филми, колекциониране... (!) 9)В кратце(или с две думи за вас самите) : До известна степен съм си неописуем.
  12. Каква ти дивотия - за два дни и свалих боята .
  13. Аз мога да препоръчам сваляне на боя със счупено стъкло.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.