Jump to content
Българският форум за музиканти

VasilVasilev

Members
  • Мнения

    91
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от VasilVasilev

  1. VasilVasilev

    Помощ.

    Здравеите! Нямаше ме много дълго време, но вече се върнах. Така да премина на въпроса си. Как мога да свиря на компютъра си с китарата? Ако можете даите линк към някоя тема, която да ми помогне за програми и прочие които могат да превърнат компа ми в здрава машина. Благодаря предварително.
  2. Не одобрявам виж да я дадът на някой от публиката да ама да я направят на парчета ?!?
  3. Чудно ми е кaкъв звук вади?
  4. И не мене ми се случва да спамя или оффтопик да прая ама го прая случаино в смисъл не се усещам как става. Просто спам и оффтопик винаги ще има. Не може да се спират права за писане защото всеки 3ти потребител, няма да може да пише. А ако почне БАН по ИП то само 100-200 души ще останат във Форума.
  5. То това е истинска брадва.
  6. VasilVasilev

    Sq Bullet Strat?

    Значи ще ти кажа само едно - ти си ммм... нека не те обиждам пред всички. Това какво пиша си е моя работа + това не си ме питъл ти за да се праиш на изнервен, че не съм отговорил. Дали ще отговоря на човека си е моя работа. :stop: Писнало ми е от такива като тебе да ми се месят. Ако бях лично аз админ да съм ти набутал един бан дето си вреш носа където ти скимне. :twisted: :twisted: :twisted: А по въпроса на @Overdrive - закачам я към уредбата в нас. Не ми е много яко така щото само чисто звучене се получава ама бива като за начинещ. На съмия усилвател има вход с 150 m/V към който включвам китарата. Не се чува много силно, но бих казал че е добре.
  7. VasilVasilev

    Sq Bullet Strat?

    Към усилвател.
  8. Че 5% отстъпка никък не е малко.
  9. Ако имаш таблатура на Епизод - Песен за Азис може ли да я дадеш.
  10. VasilVasilev

    Sq Bullet Strat?

    Ми усили звука и чукай по металните пръчки на адаптерите Получава се.
  11. @vovcho цъкни му на профила то си пише, че е от Шумен @TormentorX.
  12. Промоцията е доста добра, ама си мисля, че за сега Showmaster няма да ти трябва. По-добре си вземи Bullet Strat тъкмо е и по-евтин. Пак казвам, че това си е мойто мнение.
  13. Е най-сетне се спряхте с критиките. За което много Ви благодаря. Просто най-сетне темата почна да се превръща в разискване на марките - Jackson, Fender, Ibanez, Esp. Дори да кажете какво харесвате в дадена марка и какво не Ви харесва в същата марка ще е супер. Просто нека стане една тема за коя марка какви - и + има, а не една тема за градивна критика към мен. Благодаря още въднъж.
  14. Ито и малко снимки от китарата ми - ЦЪК .
  15. Даже ето ти и снимки от китарата направени точно преди 5 минути. Пак подчертавам, че китарата е супер като за начинаещ и съм много доволен. Смятам, че няма да направиш грешка ако избереш тази китара.
  16. VasilVasilev

    Sq Bullet Strat?

    пробвах това с почукването ама нищо не става. май не правя почукването както трябва.
  17. VasilVasilev

    Струни

    Лично аз докато свирех на акустична китара от начало си бях купил едни наелонови струни Фендер за 11 лева от Технополис - Шумен и останах много доволен. Като за начинаещ са идялни лесно се натискат, не режат пръстите като металните и все пак вадят по мек звук.
  18. Аз имам Squer Bullet Strat за 229 лева е. Аз лично съм начинаещ и съм супер доволен от китарата. Ако държиш да си купиш нова китара за не много пари - Squer Bullet Strat, а ако си навит на втора употреба разгледаи раздела - Купува/Продава и там има много добри китари за малко пари. Успех!
  19. Наслушах се на критика!!! За свирене - свиря поне 4-5 часа на ден. Знам, че не е много, но има хора които и по толкова не свирят. Тази тема я направих за да разбера като цяло кои китари имат по-добри характеристики. Що се отнася до постовете за темата, че е "тъпа", "безмислена", "малоумна" и прочие, моля потребителите на който не им харесва анкета да не пишат, а да излязат без да гласуват и постват мнения с който само се провокират спорове. Благодаря за разбирането, Васил.
  20. Добре как по дяволите да задам въпроса? На коя марка китарите Ви харесват най много?
  21. Да го ева то човек една анкета не може да направи.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.