Baby Thomas Отговорено Декември 10, 2011 Share Отговорено Декември 10, 2011 Garland, baby! 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fashion Отговорено Декември 10, 2011 Share Отговорено Декември 10, 2011 ^Който си купи тениска Гарланд, получава трите продукта!!! Как ме е яд, че изтарвах тази Коледна промоция. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 Получих си новото безжично дистанционно за фотоапарата и в 4:00 през нощта ква друга глупост може да ми хрумне, освен да го пробвам на себе си... 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoolofRemorse Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 ^ Супер е станала, може ли да ми кажеш от къде го поръча, и какъв ти е фотоапарата Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 ^^мнооого добра Снимката я прави фотографа, а CyberGene ги разбира тези неща, това какъв е фотоапарата в повечето случаи има известно значение, но обикновено не такова каквото си мислят повечето хора, виждайки някой с DSLR & 24-70 буркан :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 Мерси Снимано е с Nikon D700 (и обектив 24-70/2.8 между другото ), но всъщност е доста фотошопирано наистина. Мислех да отговоря на лични, но пък темата е за самопредставяне в снимки, което в дадени случаи би включвало и самоснимане, затова ще обясня за дистанционното. Моето е Vello FreeWave Wireless Remote Shutter Release, поръчах си го от този сайт, който е линкнат, познат ми го донесе от Щатите. Иначе дистанционни се намират лесно, има много в България, а специално за Nikon D90 като на сънчу има оригинално никонско, което е много евтино и много добро, но мизерниците са решили, че на по-високия клас тела като на D700 трябва да си купиш мегаскъпото им дистанционно, с което ме подразниха, затова си купих third party. Хубавото в случая е, че това дистанционно не е оптично, а е с радиовълни, така че работи и през няколко стаи, през стени, на доста голямо разстояние, абе може да му се намерят много приложения. А копчето за снимане има и "полусъединител", с който можеш да фокусираш. За тия пари е просто супер! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoolofRemorse Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 Може да му намериш и някое SPY приложение Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synchu Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 ^^ Ти прави, струва и пак си върна Д700-ката и с право - страхотно тяло. Имал съм няколко пъти удоволствието да го използвам. За обектива няма какво да говорим - (мислех си че е 35 мм бтв) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CyberGene Отговорено Декември 13, 2011 Share Отговорено Декември 13, 2011 Това да си продам стария D700 беше голяма грешка, за която не спрях да съжалявам, затова накрая все пак я поправих Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
valitchy Отговорено Декември 16, 2011 Share Отговорено Декември 16, 2011 Скоро не съм се идентифицирала в темата, фотографа е фокусирал всичко друго, но не и мен... и тази от преди месец от ганджаландия, една кофа ме преследваше през цялото време, трева навсякъде и крави и колелата на дядо ми от балканската фул Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 24, 2011 Share Отговорено Декември 24, 2011 (Редактирано) Гибсън ви желае весела Коледа!! )))) Редактирано Декември 24, 2011 от visiondann 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Babyface Bob Отговорено Декември 25, 2011 Share Отговорено Декември 25, 2011 Две снимки от участието във Fans (14.12) - сплит с новата банда на Марин ( Bulby) - Roni&The Vultures. Е, Мери Крисмас...и другите Мерита 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
FoolofRemorse Отговорено Декември 31, 2011 Share Отговорено Декември 31, 2011 By chrisssongs Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lord Shredulous Отговорено Януари 1, 2012 Share Отговорено Януари 1, 2012 Обикновено снима по-добре, ако махнеш капачето. 3 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yordaniy Отговорено Януари 6, 2012 Share Отговорено Януари 6, 2012 "If you like to gamble, I'll tell you I'm your man You win some, lose some, all the same to me..." 1 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts