Jump to content
Българският форум за музиканти

valitchy

Members
  • Мнения

    460
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    17

Всичко публикувано от valitchy

  1. Малко кавъри от музикален проект Лана Савидж, където работя в Англия заедно с китариста Вал Пандов. https://www.youtube.com/watch?v=0IlTUGU97f8 И още кавъри: https://soundcloud.com/lanasavage/sets/pop-dance И фейсбук, за всички, които биха искали да държим връзка: https://www.facebook.com/LanaSavageUK/ Cheers & Rock on!
  2. ... виждам потенциал в дует с баба Лили на английски, разбира се - музикален мост между поколенията и жанровете: http://www.videoclip.bg/watch/255673
  3. valitchy

    Duran Duran - Notorious

    Поздравления за избора на кавър. Като прочетох "Дюран Дюран" и веднага се хванах в капана ...надявам се да развиеш идеята и да представиш по-завършен вид.
  4. Много оригинално, браво, страхотно- става за тук !
  5. Рухна митът за братя Аргирови Светослав Аргиров никога не е съществувал. „Светослав Аргиров е оптическа измама“, заяви проф. Атанас Куюмджиев, едно от светилата в родната наука.
  6. 99.9999% ! Jim Morrison Found Alive In Paris Assisted Living Facility
  7. https://www.youtube.com/watch?v=ddbj8e7kjbk
  8. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1151708808191325&id=100000566493819 Всичко е временно,за съжаление се случват и тези събития. Съболезнования на близките.
  9. Иван Лечев е китариста, така също и аранжимента е негов.
  10. ...and when I see fire, it's in the sky...
  11. така се работи - off-beat https://www.facebook.com/terecordido/videos/10204463919818063
  12. Отговор и на двата въпроса : "Да, Да!!"
  13. Този трябва да направи дует с Джордано!
  14. относно '50 нюанса' ялови напъни за из'вк'ву'вство, чиито таргет определено не съм аз п.с.: обаче, ако му направят някоя пародия с главна мъжка роля тОз ще отида да го гледам! п.п.с.: така също няма да се обидя, ако ме вземат за женската роля
  15. Пропуснала съм темата, но не и албума. Срещнах една истинска звезда, възхищавам се на творческия потенциал на Александра Зернер! Няма дя правя рецензия на всяка нейна композиция, музиката й е твърде многопластова, дълбока и сложна и магнетично завладяваща! Поздрави и много успехи!
  16. valitchy

    докчо

    РЕКЛАМА: Хилбили може да изпипа и най-посредствената песен и да я докара до хит! Чудесни рифове междувпрочем!
  17. Това явление вече придоби неочаквани размери: https://soundcloud.com/g-lax/basi-golemite-ryki-house-remix-by-g-lax-free-download
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.