Jump to content
Българският форум за музиканти

valitchy

Members
 • Content Count

  460
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by valitchy

 1. Малко кавъри от музикален проект Лана Савидж, където работя в Англия заедно с китариста Вал Пандов. https://www.youtube.com/watch?v=0IlTUGU97f8 И още кавъри: https://soundcloud.com/lanasavage/sets/pop-dance И фейсбук, за всички, които биха искали да държим връзка: https://www.facebook.com/LanaSavageUK/ Cheers & Rock on!
 2. valitchy

  Кавъри задминали оригинала

  Да съживим темата с кавъра на Роксет от тези "животни" Много добре са го направили.
 3. Ако случайно сте пропуснали тези два филма, си заслужават гледането. Даже ми се видяха късички, можеше и още да ги развиват тези образи.
 4. valitchy

  Забавна простотия

  Bassists need love too.
 5. За много години!Да ни е Мирна, Честита, Сбъдната, Благодатна. Благословена, Плодородна и Закрилена година!
 6. valitchy

  Вицове за музиканти!

  Здравейте, подариха ми персийско коте, но приятелят ми е алергичен, някой иска ли го? Висок е 1.90 м, с дълга коса и е музикант.
 7. valitchy

  Честит рожден ден на musicman!

  Честит рожден ден, Рафо!! С най-добри пожелания за здраве, щастие и много успехи!! Cheers & Rock on
 8. ... виждам потенциал в дует с баба Лили на английски, разбира се - музикален мост между поколенията и жанровете: http://www.videoclip.bg/watch/255673
 9. valitchy

  Duran Duran - Notorious

  Поздравления за избора на кавър. Като прочетох "Дюран Дюран" и веднага се хванах в капана ...надявам се да развиеш идеята и да представиш по-завършен вид.
 10. valitchy

  Alexandra Zerner Live

  Поздравления! Rock on & Cheers!!
 11. valitchy

  Game Of Thrones... WTF ?!

  Ще взема да си догледам сезоните, за да разбера до къде стигнаха тези изроди, щом повдигате темата . Аз съм от потребителите, дето преди години, бяха погълнати от 1-2 сезон, защото си спомням, че ги изгледах за една нощ (очите ми кървясаха, голям адреналин) и сигурно щях да продължа маратона, но не бяха снимали още всички сезони и ми се размина. Дали бях в подходящото настроение за фентъзи или ми допадна проблематиката от морално-етично-нравствен характер, не знам и не съм се замисляла, но мога да кажа, че след тази и тази сцена много ме разочароваха , убиха ми любимците, най-положителните герои - ах, гадни режисьорчета! Сега не съм гледала продължението, ако намеря време ще го направя.
 12. valitchy

  Вицове за музиканти!

  -Како како,намерих ти страшен текст за песен! --Къдеее? -На вратата на градската тоалетна! още поезия от WC
 13. valitchy

  Вицове за музиканти!

  На репетиция диригентът недоволства от барабаниста: - Ако музикант не може на нищо да свири, му дават две палки и той става барабанист. Театрален шепот от оркестъра: - А ако и с барабаните не се справя, му взимат едната палка, и той става диригент.
 14. valitchy

  Вицове за музиканти!

  Един барабанист(Дан-дан) решил да започне да свири на друг инструмент. Отива в музикалния магазин и продавача му вика:"Какво искаш приятел?" А нашия му казва:"Искам ееееееееей онзи саксофон ииии ееееееееей онзи акордеон." Продавачът му казва:"Абе пич,ти да не си барабанист?" Дан-дан:"Ти пък откъде разбра бе човек?" Продавачът:"Абе пожарогасителя ще ти го дам,ама не ме карай да си откачам парното,моля ти се!"
 15. valitchy

  Every breath you take - reharmonized

  Много оригинално, браво, страхотно- става за тук !
 16. valitchy

  Забавна простотия

  Рухна митът за братя Аргирови Светослав Аргиров никога не е съществувал. „Светослав Аргиров е оптическа измама“, заяви проф. Атанас Куюмджиев, едно от светилата в родната наука.
 17. valitchy

  Забавна простотия

  99.9999% ! Jim Morrison Found Alive In Paris Assisted Living Facility
 18. valitchy

  Забавна простотия

  https://www.youtube.com/watch?v=ddbj8e7kjbk
 19. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1151708808191325&id=100000566493819 Всичко е временно,за съжаление се случват и тези събития. Съболезнования на близките.
 20. valitchy

  Музикални поздрави 2

  Иван Лечев е китариста, така също и аранжимента е негов.
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.