Icarus Отговорено Май 5, 2011 Отговорено Май 5, 2011 Джедаите ряпа да ядат с техните светлинни мечове! Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Май 20, 2011 Отговорено Май 20, 2011 От снощи , аз съм пианистчето в случая Цитирай
Babyface Bob Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 Малко не на фокус, ама тя и вечернята така протече - ликуидно Тук сме с Любо и Blues Deluxe на "тихо" участие в мароканската галерия "Карим" на ул.Веслец, София. Цитирай
Hillbilly Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 (Редактирано) Намерих малко стари снимки и не мога да се сдържа... ...а после ме наричат "Мрачният басист"... Пред Малин издишам, жестоко! Свиленчо,ше ти дърпам ушите,използваш журналистическите мастийски номера "снимка в контекст",ако поровим може да се намерят снимки,дето аз съм хилнат,па ти - не А че съм у зоната на здрача напоследък е ясно,занимавам се с другото хоби паралакс,милдотове,не е лесно - Редактирано Май 25, 2011 от Hillbilly 1 Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 Джедаите ряпа да ядат с техните светлинни мечове! Не знам длаи си наясно, но Спилбърг така е измислил лазерните мечове - включвайки един Фендър. И то нали при всяко мръдване... Бжжжжж, бжжжжж... Ако не беше Фендър брума нямаше да има и наполовина фенове на Стари Войни... 1 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 Един almost acoustic Поради лош късмет и серия пътувания преди това, единствената ми читава тениска се оказа тази , която поради предвидени обстоятелства- имен ден , ми беше подарена. Не знам защо всички си мислят ,че ако подрънкваш малко на китара то със сигурност харесваш Металика . Цитирай
trendkiller Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 Купил си си я в комплект със Сейнт Енгъра, к'о се пра'иш! 2 Цитирай
DREAMMIND Отговорено Май 25, 2011 Отговорено Май 25, 2011 ^Хвана ме! Даже крещях : "Жеймс, Жеймс, убичъм тъ!" Размахвайки диска и тениската. Цитирай
metalhammer Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Познайте кой кой е след 2 години закъснение ... жокер голфа вече е 150 коня , а тогава беше 55 ... Тая снимка незнам колко ше издържи тук предвид трафика (за приятели пишете има голем формат) 4 Цитирай
metalhammer Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Да не кажете, че китаристите са повече в тоя форум - една предшестваща предишната по време с минути(важността тук не е фактор). И двете са супер непринудени! ВСИчКИ ПРИЛИКИ С ИЗВЕСТНИ И БЕЗИЗВЕСТНИ ЛИЦА СА СЛУчАЙНИ! 3 Цитирай
IgniteAll Отговорено Май 28, 2011 Отговорено Май 28, 2011 Хахаха! Тук Гого префасонира ника си във форума на rudiБЯС! 2 Цитирай
Fashion Отговорено Юни 6, 2011 Отговорено Юни 6, 2011 (Редактирано) Мъча се с една копаница от последната свирня, на една сватба. Ето ги и останалите сватбари: Редактирано Юни 6, 2011 от Fashion 2 Цитирай
synchu Отговорено Юни 7, 2011 Отговорено Юни 7, 2011 Барабанистчето изглежда се едно свири 7/8 в 4/4 .... Хубав Карвин между другото. Цитирай
Recommended Posts