Viara Ivanova Отговорено Август 2, 2010 Отговорено Август 2, 2010 ^хаха В случая нямам вина, просто констатирах татко му каква тениска му е купил предния ден А иначе предполагам болшинството съфорумници като са били на годините на Майлс са свирели основно, за да направят впечатление на някое гадже Тъй че нищо ново под слънцето Цитирай
Nikifena Отговорено Август 14, 2010 Отговорено Август 14, 2010 ^ А такаа. още младоженци! Честито, младежи! Живи и здрави. Преди 2-3 дни, след много снимки успях да хвана нашата Ева с готин кадър: От малка я учим да слуша ДТ!!!! Цитирай
JD Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 (Редактирано) ГолЕмото вряскане беше... DEFAULT @Spirit Of Burgas 2010; Jack Daniel's Rock Stage photo: Tangra Mega Rock Редактирано Август 18, 2010 от JD Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 (Редактирано) ^ Всички снимки са мноооого яки! @Пандемониум - честито!! Познай кой ще направи същото 10 дни след вас! )))))))) @Фен - малката мачка с този ДТ медальон!! Голям е сладур! Редактирано Август 18, 2010 от visiondann Цитирай
zombie Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Аааа, медальона разцепва, евалата! И аз си имам, но перце с ДТ ^^ Някой ден и на моите бъдещи (дай Боже) деца им планирам отрасването с ДТ. И сега малко снимки от последния ни концерт: Концертът беше на петък, 13, аз съм това русото с китарата А утре заминаваме за Германия за едно участие, така че, очаквайте още снимки. Поздрави, Марина Цитирай
Baby Thomas Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Вече международни участия, а? Чудя се защо утихна кореспонденцията, а то явно вече сме недостойни... Цитирай
zombie Отговорено Август 18, 2010 Отговорено Август 18, 2010 Ееей, глупости! По - скоро аз съм недостойна да комуникирам с вас, но това е друг въпрос. Просто имаме покана да участваме в един фестивал в Германия, утре заминаваме Visiondann, благодаря за положителните отзиви ) Цитирай
fusion Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 Йеа, ай звънкай като се завърнете, че ми се ходи до Разград с корсата :) Цитирай
Heartman Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 Две снимки от последните участия на Roundabout.На първата се вижда и колегата cold. Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 (Редактирано) Истинските планинари ходят на Рила с ....китара... http://img39.imageshack.us/i/img0048qb.jpg/ И една от кулминацията на похода...връх Мусала... http://img338.imageshack.us/i/img0103nl.jpg/ Редактирано Август 19, 2010 от CursedSoul Цитирай
Лими Отговорено Август 19, 2010 Отговорено Август 19, 2010 (Редактирано) Истинските планинари ходят на Рила с ....китара... Браво, колега! И аз обичам планина и китара. Пирин Редактирано Август 19, 2010 от Лими Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 @zombie много сладурски снимки! Аз май не съм ти слушала нищо на бандата, м? Това трябва да се поправи! @Лими Аз обичам китарка, планина и палатка в комбинация. Имам един полуготов коварен план за другото лято свързан с Рупите, Рожен и Резово ... Би ли се включил? Цитирай
Лими Отговорено Август 20, 2010 Отговорено Август 20, 2010 @Лими Би ли се включил? Бих! Ама, живи и здрави до тогава! Аз обичам да заспивам с музика под открито небе, без покрив, за да гледам безкрайната вселена, звездите и кокетната луна, а сутрин слънчо да ме буди закачливо и парлииво! Цитирай
Recommended Posts