viksps Отговорено Юни 21, 2014 Отговорено Юни 21, 2014 .... и ще настане такъв живот, че само си викам дано-о-о ....!!! 1
evernas Отговорено Юли 1, 2014 Отговорено Юли 1, 2014 В тон с почти цялата обстановка в БГ. Човека се пробва и явно някак си успява да излъже нови и нови жертви-не го оправдавам по никакъв начин и точно затова си мисля,че може да се направи едно разделче,както за откраднати инструменти (за жалост),така и за хора като този Юзбаши,Гъза или както там се зове и хората свързани по някакъв начин с музиката да могат да виждат кой какъв и т.н. Доста от чуждоземните форуми имат такива раздели,предполагам,че също имат техните си John The Ass и т.н. ,така че на всички ще е полезно да знаят с кого не трябва да си имат работа.
bmo Отговорено Юли 1, 2014 Отговорено Юли 1, 2014 Ако на някой музикант му викат John The Ass, винаги може да се измъкне от неудобния прякор като се оправдае, че заради музикантството му викат Джон Диез 3
evernas Отговорено Юли 2, 2014 Отговорено Юли 2, 2014 Да,за българи става.Добра игра на думи.Кефи.Сори за оффа.
pit_kk Отговорено Юли 24, 2014 Отговорено Юли 24, 2014 голяма тема...още ми седи листа с песните (дори и в момента) под клавиатурата, които трябваше да уча...за да свиря в бг-рок отпреди...2год. а те са: 4 на бг-рок и 4 на пърпъл. дъртите песни най-популярните. леле леле добре че не се захванах... че като чета...в крайна сметка не съм видял лошо от човека, просто не ми се свири пърпъл, а те май 20-30г предимно това свирят, а то доста износено звучи. добре че стив морз им вдъхна живот. направо ги възкреси. но пък бг-рок искаха блекморското звучене. а мерси. айде по живо по здраво и това беше. слава богу не съм се опарил както доста колеги пишат
Hillbilly Отговорено Декември 5, 2014 Отговорено Декември 5, 2014 ,м,да,българите сме малък,но изключително прост народ,яз викам да турат слави трифонов за министър на образУванието,сашка васева за зам. министър и един отбор кючекини за секретарки и сме готови за анадол..опа (извинете на шопски)европейското светло бъдеще
bmo Отговорено Декември 18, 2014 Отговорено Декември 18, 2014 http://www.clubz.bg/4739-rekontra_antigej_rok_koncert_razsmq_fejsbuk Toва не е ново, но докато го четох, попаднах на следното - "...Лазаров – неизменен лидер на хронично страдащата от липса на спонсори група „БГ рок“...", което направо ме просълзи от смях. 3
musicman Отговорено Декември 19, 2014 Отговорено Декември 19, 2014 "освен шествието и концерта, да се направи и едно дунавско хоро около фонтаните на НДК, за да могат да го снимат с хеликоптер от Останкино." - култ !! 2
Hillbilly Отговорено Декември 20, 2014 Отговорено Декември 20, 2014 Крезоо,ако четеш тука,не са ударили дъното само,а и копат надолу.. 1
rockstarr Отговорено Септември 1, 2015 Отговорено Септември 1, 2015 днес скучах и прочетох темата за 8ми път да се похиля малко... и се загледах в песента с Диян Неделчев - Да обгърнем света та познайте - зловещо открадната от познатата от миналото Русенска група Four Aces - Way Side motel 2
sardaesox Отговорено Септември 3, 2015 Отговорено Септември 3, 2015 Че, очаквал ли си нещо друго от тия гнъсняри...от дългогодишния ми опит - някой ако ти прилича на някакъв, значи е такъв
valitchy Отговорено Октомври 7, 2015 Отговорено Октомври 7, 2015 (Редактирано) https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1151708808191325&id=100000566493819 Всичко е временно,за съжаление се случват и тези събития. Съболезнования на близките. Редактирано Октомври 7, 2015 от valitchy
Recommended Posts