spongebob Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 ^да,ще стане бая кичозно с моя,но ще намериш,за някои неща трябва чакане.Чета темата още от самото начало и много се кефя на прогреса и мерака ти! п.п jackson_dinky продаваше страшен Гибсън бърстбъкер за към..120 лева май,никел,но замина бързо и май беше към Варна. Цитирай
boreto Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Китарата изглежда Идеал Петров, особено като си спомня каква мацаница беше. Не е перфектно, обаче е много кефско. С черното ще избуши кочината директно. С адапторите ще видиш зор, ако искаш тука да проверим по магазините за прилични бюджетни решения (имам предвид Софето)? Цитирай
Overdrive Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 китарата е супер, дори и така да я оставиш Цитирай
MiroLambov Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 (Редактирано) Стархотно е станало , дори и недовършено..Като се има предвит каква беше...Браво за добре свършената работа !Грифа какъв цвят ще е? (не съм чел темата докрай , така че ако е споменато , не ме линчувайте) Редактирано Март 10, 2008 от CursedSoul Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Правилно си се насочил към никел хардуер, тъй като евтините "голд" решения се изтъркват доста бързо. Цитирай
Hillbilly Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 С адапторите ще видиш зор, ако искаш тука да проверим по магазините за прилични бюджетни решения (имам предвид Софето)?Единствения такъв (никел) е Уилкинсън за 100лв в РФ. Цитирай
Overdrive Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 само капачки няма ли?? те могат да се сложат на всеки хъмбъкер с "гибсънски" размери Цитирай
ultramega Отговорено Март 10, 2008 Автор Отговорено Март 10, 2008 Единствения такъв (никел) е Уилкинсън за 100лв в РФ. Във Варна Отворили РФ. Ще проверя там за такъв, ако не се намери друго. само капачки няма ли?? те могат да се сложат на всеки хъмбъкер с "гибсънски" размери Има. Обаче не знам откъде. Ако накой знае ще съм благодарен да каже. Правилно си се насочил към никел хардуер, тъй като евтините "голд" решения се изтъркват доста бързо. Иначе никела не съм го избирал , по скоро се съобразявам с наличното Макар че на тея цветове според мен златото повече ще ходи, но тогава ще трябва да се бръкна доста повече , пък и както се спомена евтините изпълнения не са трайни. Грифа ще черен защото има неща за криене по него Цитирай
Overdrive Отговорено Април 3, 2008 Отговорено Април 3, 2008 изглежда супер, особено на последната снимка - боята е станала перфетно! Цитирай
cecob Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 Осем ръце горе за ентусиазма ти!!! Китарата става чудесна- адски много мразя хората да оставят китарите им да умрат, дори и да са за по 50лв. Лично аз съм вдъхнал живот на към 20 баса(е, с помощ и от лютиерска страна) от които редовно съм бил определено на загуба, но има смисъл. Keep on singing the blues, cause you' got nothin' to lose!!! Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Април 4, 2008 Отговорено Април 4, 2008 ultramega - пусни още снимки на тая китара, че се възбуждам като я гледам.. супер яка е станала!!! Цитирай
ultramega Отговорено Април 4, 2008 Автор Отговорено Април 4, 2008 Скоро ще пусна снимки когато е завършена в целия и блясък Иначе да напомня че моя принос в изработката е малък, само шкурене, облепяне с хартиено тиксо и такива по малко отговорни неща. С лакирането и всичко останало , се занимва много добър лютиер от Варна. cecob първоначално мислех да си правя всичко сам, но май доникъде нямаше да стигна. Аз определено не се хванах с ремонтиране на тая китара за да спестя някакви пари.По скоро се зарибих по това като хоби, а както знаете хобитата искат само разходи, без да се предвиждат приходи. По магазините има копия на Лес пол за около 300 лв. А ако добавя още малко даже мога да си взема някой Vintage на старо. За хората които си мислят че това занимание води до спестяване на пари ще кажа че по груби сметки проекта ще излезе над 300 лв.Т.е. по скъпо от ЛП копията в магазина. Цитирай
Recommended Posts