Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Отивам аз до Фендер xxxx

Извинявайте казвам аз, искам да тествам Фендер Стратокастер Сигначър на малмстийн модела :topicsux:

Ами не може - казва продавача ! Тези модели така си седят, и нали сте чували малмстийн как свири!

А каква му е цената? - питам аз

Оказва се че се продава :)

Еми китаристи какво друго ни остава освен да им се изсе**ме на политиката!?

при това с уважение да им се из**реме

Само и единствено защото много хоря бяха отговорили на темата редактирам, а не трия.

А останалите занапред ДА НЕ ОТГОВАРЯТ В ТЕМИ НА ЛАТИНИЦА!

Отговорено

Ми да, те са си такива. Отворковци. Отивам да и си купувам кубе за 200 лева и ги питам дали може да го пробвам, то едва ли не все едно ги питах да ми го подарят. Ако някой от Райзинга чете, нека се засрами :topicsux::):)

Отговорено (Редактирано)

^ преди да постваш коментари - прочети правилата.

Едно от основните - е да се пише на кирилица.

Относно оплакването ти.

Да неприятно е, че не можеш ей така да си пробваш скъпи китари.

Но се постави на мястото на магазина, търговеца и тн.

Ако ти беше тях, би ли давал ей така, да се пробват толкова скъпи инструменти.

Те не те познават , не знаят дали ще купуваш или просто искаш да си начешеш крастата

с Ингви Малмстий сигничъ, не знаят дали нямя да го одраскаш и тн.

Правилният подход при купуване на такъв скъп инструмент - е да отидеш с кеш на ръка, да го слижиш на масата и тогава да пробваш. А още по - добре , преди това да помолиш да ти дадът някой евтин скуаяр, за да покажеш, че могат да са спокойни да ти поверят и скъпата китара.

И не на последно място, помисли и за другите евентуални купувачи.

Ако, аз съм евентуален купувач на Федер Инви Малмстийн модел - бих НАСТОЯВАЛ, този инстумент

ДА Е АБСОЛЮТНО ЧИСТО НОВ , като го купувам и да не е пробван от както и на който му е било кеф.

В заключение - може и да греша , но правилно са ти отказали.

Редактирано от TONY
Отговорено

хахаха

ман не ставай смешен !

първо в ръцете си носех достатъчно скъп инструмент

и второ щом една стока се продава значи може да бъде пипната ! Мога да си я купя след месец , два ...

И какво значи скъпа китара ? ман това е стока ....като БМВ по борсите

Може ли да си купиш кола без да се качиш в нея ? И къде пише че трябва да се купи за да се качиш ???

Магазина загуби един клиент ..

Отговорено

Не виждам причина да не се пробва.(Освен ако не чакат Малмстийн :topicsux: ).Нормално е да бутнеш "нещото", за което си даваш парите.

Отговорено

^ Съгласен съм със Тони, лично аз ако си купувам китара за над 1000 лв. Искам да зная, че съм и първият :topicsux: . За съжаление пазара на музикални стоки не е такъв като в западните страни, където музикалните им магазини са големи колкото МЕТРО и си имат мостри, и си пробваш даже без да питаш (защото в склада отзад имат още 100 бройки от модела). Тука се внасят единични бройки, особено на по-скъпите китари. Не можеш да очакваш да влезнеш в магазина и да кажеш еми искам да пробвам този Фендер Делукс с цена 2000 лв. Признавам, че продавачите (изключение прави само 1) са доста наглички де, влизаш да си купиш струни и те гледат все едно си някакво по-низшо същество. Но ако ще купуваш китарата естествено че ще ти я дадат да я пробваш. Праскаш 2000 лв на бюрцето и я пробваш. Но тука идва въпросът, добре де, ако не ми хареса к'во?

Отговорено

Мда бе, аз в Германия свирих на ПРС-и дето струват колкото 3 стратокастъра, просто едно момче от магазина ме следеше по-изкъсо, ама кво.

А тва с кеша на масата звучи толкова бутафорно, че неам думи. Се едно хероинова сделка ще правиш. Без такива: Маестро, Мастер/Виза...

Отговорено

Всяка китара,която се продава,трябва да може и да се пробва.И никъде не е казано,че трябва да я купиш.Във всеки нормален магазин е така.И назапад по малките магазини поръчват единични бройки,но никога ,никой не ми е отказал да пробвам каквото и да е било,само се е случвало да ме предупредят да внимавам с колана на панталона или нещо подобно

Отговорено

Това е България - хубави хора , хубава природа.... и едни Ебани политици , една ебана политика !

Отговорено

Ако си раздърпан пубертет който явно няма да има пари да си я купи и аз не бих ти дал да я пробваш :topicsux:

На запад и клошар да си,влезеш ли в банка отношението няма да е различно от това към милионер, но сме в България все пак,теоретично не са прави, но на практика донякъде са.

Сложно е ама е така.

Отговорено

интересно е колко време ще отнеме да се затвори темата...не съм адвокат на никой,още по-малко на тези,но критикувайте градивно,без обиди,щото след 1 час тема няма да има,а си заслужава хората да видят за какво става въпрос ;)

Отговорено

ами няма начин да купя метла,без да сьм свирил на нея поне час.иначе и пичовете в магазина ги разбирам,защото са отговорни.намесва се фактора на лично усмотрение.мен са ми давали без проблем фендер страт 57,които струва колкото незнам си колко на ингви...но и в много европеиски магазини има китари ,вьрху които има табелки"не пипаи".

Отговорено (Редактирано)
интересно е колко време ще отнеме да се затвори темата...не съм адвокат на никой,още по-малко на тези,но критикувайте градивно,без обиди,щото след 1 час тема няма да има,а си заслужава хората да видят за какво става въпрос ;)

Аз лично и давам и по-малко от час.

На Запад ако си прошляк те гледат по същия начин, по който гледат прошляк където и да е по света - като прошляк. И въобще стига с това "на Запад" - пфю ...мед и мляко разбийш ли се едно тече от чешмите там. Има простотия навсякъде по света - там просто не се изнервяш с тъпотии, като дупки, чакане на разни чиновници, стари трамваи и такива глупости.

И да - знам как е, ходил съм доста и на запад и на изток...

Редактирано от synchu
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.