Jump to content
Българският форум за музиканти

vegas

новаци
  • Мнения

    4
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    kitara

vegas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Пич .. какво означава " не пипай " при положение , че нещото ИМА ЦЕНА !?
  2. Това е България - хубави хора , хубава природа.... и едни Ебани политици , една ебана политика !
  3. хахаха ман не ставай смешен ! първо в ръцете си носех достатъчно скъп инструмент и второ щом една стока се продава значи може да бъде пипната ! Мога да си я купя след месец , два ... И какво значи скъпа китара ? ман това е стока ....като БМВ по борсите Може ли да си купиш кола без да се качиш в нея ? И къде пише че трябва да се купи за да се качиш ??? Магазина загуби един клиент ..
  4. Отивам аз до Фендер xxxx Извинявайте казвам аз, искам да тествам Фендер Стратокастер Сигначър на малмстийн модела Ами не може - казва продавача ! Тези модели така си седят, и нали сте чували малмстийн как свири! А каква му е цената? - питам аз Оказва се че се продава Еми китаристи какво друго ни остава освен да им се изсе**ме на политиката!? при това с уважение да им се из**реме Само и единствено защото много хоря бяха отговорили на темата редактирам, а не трия. А останалите занапред ДА НЕ ОТГОВАРЯТ В ТЕМИ НА ЛАТИНИЦА!
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.