Cutthroat Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Марк Нопфлер е почнал като тийнейджър май. Ако ще свириш за кеф няма горна граница. Всъщност каквото и да реши човек да прави за удоволствие горна граница няма. Цитирай
Muteriac Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 На 10-11 години, ама тогава карах само на въздушна китара. Бях много добър, особено с плейбек Иначе на истинска китара - и аз на 15. Сега съм на 18 и очаквам скоро да започна да свиря. Цитирай
Harvester Of Sorrow Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 На 10-11 години, ама тогава карах само на въздушна китара. Бях много добър, особено с плейбек Иначе на истинска китара - и аз на 15. Сега съм на 18 и очаквам скоро да започна да свиря. Имаме много сходни етапи на развитие Цитирай
ke3jackson Отговорено Май 13, 2009 Отговорено Май 13, 2009 Аз съм пенсионер значи (ей тая младеж - кърти ) Чак на 17 ... за около година , после прекъснах за около две , и сега пак на стари години се мъчим наново. (Абе то си ми е такава душевна ч***я , че нема накъде - макар и само аз да знам к'во си дрънчуля ) Важното е Fun да стааа... Макар и понякога да е Sad but true... както викаше преди време един известен поет от "временния форум" на Националния стадион докато 40 000+ го слушаха в захлас... ее поезия , поезия Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Края на август 2007 г. си купих ел. китарката (тогава на 15) и оттогава свиря, като съм имал 1-2 прекъсвания от десетки дни, а няколко месеца преди това имах някакви опити с акустична китара. Дори и до сега не съм се хванал много сериозно с китарата, докато някои хора свирят по 3-4 часа на ден. Цитирай
flamingone Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 на 15 - 4-те първи ноти от Nothing else matters... и така около половин година... Някъде около година по-късно почнах да чувам някакво "ниско" трептене от колонките си като усиля звука и - о, чудо - това било баса... И оттогава искам да стана басист и сънувам как влизам в магазин и си купувам "е тоя бас от стената там", ама нямало късмет... Дрънкам си Nirvana на четирите "горни" струни на кухарката и си се кефя Цитирай
kiusha82 Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 (Редактирано) На 6 започнах ,а вече на 10 бях във група. Даже си спомням ,че дойдоха от един пловдивски вестник 'Марица" и взеха интервю на групата а само мен ме сложиха на снимка най отзад на вестника.Вестника беше черно бял а само въпросната снимка беше цветна .Тъй като нямах палки тогава(много ги чупих) и свирих е една палка и с една летвичка и под снимката пишеше "Може и с летвичка"Интересно беше казаното от човека който отговаряше за културата тогава в град.Рудозем.Става въпрос ,че във вестника пишеше ,че свирим ДЕТ МЕТЪЛ.Аз попитах този господин (отговорника по културата)какво означава това?Той ми отговори-"Ами това е ДЕТСКИ МЕТЪЛ "Сега като си спомням за това се сцепвам от смях.Та това е.... Редактирано Октомври 3, 2009 от kiusha82 Цитирай
velit Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 втори клас почнах, във началото на 4-ти спрях после почназ пак в 6 и ся съм в 8-ми 5-та година Цитирай
rigel_orion Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 започнах от много скоро отново да се занимавам Цитирай
Yo The Real Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 На 12 карах на въздушната и бях супер добър в солото на One Иначе отпреди 4 месеца свиря. Цитирай
crionic Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 на 16 или 17,но не съм много сигурен...10 клас някаде май беше.ама тогава само тва правих,от даскало(което свършвах в 2 часа)се прибирах в нас и веднага на кухарката..после различни къщни занимания и в 4:30 бегом към репетиционната(естествено имах си и група,мойе да не знаем да свирим ама важното беше джангър да става )и така от 5 до 11 часа някъде свири,свири голям кеф ми беше....смятал съм ги някъде около 7-8 часа на ден ми се е събирало първата година свирене...нооо след тва... малко сам я з****л вече китарката.иначе още ми е голяма краста и не спирам да си купувам разни джаджи сварзани с музиката (не че имам нещо общо с нея де )Та....идеята ми беше че докато имате време -свирете колкото се може повече,стига да го искате...... Цитирай
Janick_Gers Отговорено Октомври 3, 2009 Отговорено Октомври 3, 2009 Аз почнах 2005-та година, сега съм на 20 години. И трябва да си призная, че ако не беше Емил Балтанов от моя випуск в края на 9-ти клас да ми пусне Deja Vu на Iron Maiden и да ме запали по тази група, може би сега нямаше да свиря и изобщо да пиша тук. Цитирай
Recommended Posts