Jump to content
Българският форум за музиканти

Muteriac

Members
  • Мнения

    63
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Китара

Profile Information

  • Gender
    Male

Muteriac's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Благодарности! Издразних се, че толквоа време се чудя и се спрях на маймуната. Засега съм доста доволен.
  2. Привет! Двоумя се между споменатите ефекти и запитването ми е към тези, които са изпробвали и двата. Магазините около мен не предлагат нито един от двата, затова разчитах изцяло на видео ревюта. Joyo ме привлича с true bypass-а, докато маймуната като че ли е по-гъвкава от към настройки, но т.к. и двата педала спадат към сравнително ниска класа, имам подозрения, че повечето опции за настройка ще повредят ефекта по-бързо. Накратко - интерисува ме каква е разликата в звучението между двата и дали единият е по-издръжлив от другия. Свиря единствено вкъщи и няма опция от повреда при пренос.
  3. Благодарности за помощта! Ще мога да свиря без каска значи
  4. Привет! Наскоро си взех китара втора употреба. Свири си добре, но забелязах малка цепнатина върху грифа. Не съм сигурен обаче, дали наистина е цепнатина или просто е образувание от самото дърво. Та трябва ли да се тревожа за това и какво мога да направя, за да си спестя плесница от ключовете? Грифът е от клен.
  5. Дори не ми мина през ума, че е толкова просто Благодаря на отзовалите се!
  6. Става въпрос за този клип - Колкото и да го гледам, не мога да направя китарата на акустична или електро-акустична и ми стана интересно как се постига.
  7. На 10-11 години, ама тогава карах само на въздушна китара. Бях много добър, особено с плейбек Иначе на истинска китара - и аз на 15. Сега съм на 18 и очаквам скоро да започна да свиря.
  8. Добър вечер на всички раннобудни! Преди два дена ми хрумна нещо - Пронто, освен за паркети, става ли за почистване и на китари?
  9. С Foobar не може да се сменя изцяло на ляв/десен канал или поне аз не го намерих, но ще го имам и това предвид
  10. Muteriac

    Guitar Rig

    А аз си мисля, че се прави с някоя настройка и обърнах всички менюта...Мерси за помощта!
  11. И това не го знаех. Благодаря за помощта! Иначе vuplayer ми крашва щом го стартирам.
  12. Я, това не го занех! Какво ли не пробвах, за да пусна два уинампа, а е толкова просто. Хиляди благодарности за помощта! Едит: И това не върши работа - не позволява да се регулират каналите независимо за двата плеъра.
  13. Muteriac

    Guitar Rig

    Ще използвам темата, за да не правя нова, ако нямате нищо против. Интерисува ме, как мога да настроя плъзгача на някой ефект автоматично да играе напред-назад. Срещал съм го в сетовете на програмата, но не знам как сам да си го направя.
  14. Здравейте! Та скоро ще събирам приятели вкъщи и ми хрумна идеята да взема суббуфера на един приятел и така в 2 стари да звучат различни музики. С малко настройки на звуковата карта открих, че ако единият плеър се сложи да звучи на левия канал, а другият - на десния, работата спи. Първият си е Winamp. Проблема е, че не мога да намеря втори такъв. Пробвах с Foobar и JetAudio, уви, при тях не може да се регулират каналите. Остана BSPlayer, който върши работа, но от чисто педантична гледна точка, предпочитам да са два аудио плеъра. Можете ли да ми препоръчате такъв?
  15. Уху, супер тема! Отдавна търся такава информация, събрана на едно
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.