Jump to content
Българският форум за музиканти

crionic

Members
  • Мнения

    118
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Относно crionic

  • Рожден ден 01/24/1989

Previous Fields

  • Инструмент
    китара

Contact Methods

  • ICQ
    0
  • Skype
    krivamusora

Profile Information

  • Gender
    Male

crionic's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

6

Обществена Репутация

  1. Айде да си пльоснем и нашето любителско клипче,надявам се да се хареса на някой. Който се кефи на по-лека музика не е попаднал на правилното място .
  2. http://www.youtube.com/watch?v=zj2Zf9tlg2Y&feature=player_embedded#at=96 Малко истински рап ! to Chuck.
  3. Ухаа 3мм на 6-та и бръжди?Ей на това му викам аз истински екшън.Тези стойности на 1-во или на 12-то прагче са?
  4. crionic

    medium vs jumbo frets

    Както се вижда от линковете,които checho е пуснал,разликата в моделите и наименованията варира при различните производители.Примерно преди време се бях заинтересувал от Extra jumbo праговете и се оказа ,че разликите им с Jumbo праговете са минимални и това се дължи единствено на различните производители и техните стандарти. Иначе като усещане не бих казал,че е по-лесно да се свири на Jumbo,просто е различно.Все пак всеки си има вкусове и разбирания за лесно и удобно.
  5. Какво значи,че не беше твоя звук?На теория този процесор покрива почти всички звуци,които някога може да искаш да изкараш от китарата си.Друг е въпроса за качеството на симулациите в него,но се съмнявам симулациите в това кубе да са на по-високо ниво от боса.
  6. ^Абе мисля,че се е справил добре.Като за човек свирещ от една година хубаво свири момчето,мисля,че това беше основния въпрос,който задава.А за дерзанията относно звука има време да му свикне ухото.
  7. В темата се обсъждат два модела на Jackson.Единия е kv-5,а другия kv-2.Едната не е копие на другата,понеже са си отделни разновидности на KV серията и това,че едната се произвежда в Япония,а другата в САЩ не е от значение точно по този въпрос,който е . Сори за ______________________^
  8. Кхм.. Къде по-точно в темата някой говори за копия?Аз виждам,че се обсъждат 2 китари на един и същи производител.Едната не е копие на другата,понеже няма как да е.
  9. Може да питаш момичето от тази => ТЕМА.Ако разбира се все още влиза във форума.. п.п. Оп сега видях,че има имейл,посочен в профила й,ако разбира се и него не е зарязала
  10. Не смятам,че настроената китара спада към раздел "виртуозност" ,просто казвам,че на мен може би повече ще ми хареса ако е с верни тонове.Това,че на теб си ти харесва така е друг въпрос,това е моето мнение.Всеки има право да прави каквото си иска с китарата и записите си. Поздрави.
  11. О,мен определено ме гложди малко..
  12. Идеите ти ми харесват,браво ,но..Само на мен ли ми се струва,че имаш разстроена струна?
  13. Доколкото чувам най-вече темпото ти бяга.Опитай се да се вслушваш в ритъма на барабаните,ако трябва ги усили малко повече за да ги чуваш по-добре.Може би трябва и да репетираш песните,които искаш да свириш малко по-усилено.Упражнения му е майката.
  14. ^Не чеп ,ами направо си е чиста проба мазохизъм ако питаш мене..
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.