Jump to content
Българският форум за музиканти

Jimy Hendrix - Psychedelic Lick Contest

Recommended Posts

Отговорено

Какво се разписахте за глупости - като не ви влече Хендрикс, бръмчете си в "Предложения" или "Говорилня" :)

А, баце (@ видния столичен простак), не съм очаквал да те чуем с МИДИ :) .

Дай да напрайм едно лайф-ф-ф изпълнение от типа "Жем", тамън и аз ще се изходим в темата :thumbs_up: ...

• Отговори 71
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Наркоман бил...айде стига глупости! Те всички са като от екранизация на "Малката друсалка"...

Нека не разводняваме хубавата тема с безмислени спорове Хендрикс ли е музика или дет метъла. ПЛС! :thumbs_up:

Отговорено

Младеж, никой не сравнява Hendrix с Schuldiner, тъй като леко усетих намек в изказа ти.

Подсещам, че утре е годишнина от смъртта му.

Нова тема по този случай не слагам, защото има достатъчно “водещи” личности във форума, които се грижат за това.

И отново се разсмърдя на фекалии във форума.

Хайде модераторите си знаят работата.

Отговорено (Редактирано)
А, баце (@ видния столичен простак), не съм очаквал да те чуем с МИДИ .
Кво е това МИДИ?,записвал съм със Сансамп директно във входа за микрофон на компа,даже и ревърб не съм слагал от Куул едит-а.

А, дето бил наркоман Джимарата-тия дето я обясняват така неговата музика са Некадърни нещастници,дето и цялата дрога на света да вземат,пак няма да му стъпят на малкото пръстче..

Какво се разписахте за глупости - като не ви влече Хендрикс, бръмчете си в "Предложения" или "Говорилня"
:thumbs_up: Редактирано от Hillbilly
Отговорено

Дотук само Хилибили се е включил в темата адекватно и то без да използва думи, скоро ще съм си оборудвал мини домашното студио и ще почна и аз. Иска ми се да чуя още толкова яки неща преди да я затворят...

Отговорено (Редактирано)
ако издържи до 10-я след толкова различни сола и т.н. обаче стига офтопик само да кажа моето мнение за Хендрикс...Може да е друсал обаче това му е нещо като ежедневие преди да стане световно известен смисал че това е част от живота му и никой не може да го упрекне ами че е уникален и такъва талант се ражда на 10239057 години си е просто факт...Ами аз лично не съм и капка повлиян от Дет метъла и не го признавам за музика(лично мое мнение) !!! ами Записа ти е найстина Велик ...мн мн мн надъхва...

Напълно съм съгласен с теб :thumbs_up: И аз не признавам дет и блек метъл за музика :hooray:

А относно Хендрикс ... :wallbash: :wallbash: Просто велик :wallbash::recourse:

Извинете за флууда, но не можах да се въздържа.

Редактирано от Slav
Отговорено

Аз искам да отбележа,че подкрепям TONY,но няма да мога да се включа,в последно време нямам толкова време а искам да си преговарям старите парчета

Отговорено

Скивахте ли кво съкровище си имаме хълмомомчешко?

Добре, че се яви на Хендрикс, щото иначе щях да те плювам оттук до хоризонта.

Айде сега дружно в темата класация на 14327 любими китаристи от България и селата наоколо.

Момчето от хълма управлява!

Отговорено (Редактирано)

Имаме кутия в gmail.com (отивате на www.gmail.com)

bandofgypsys69@gmail.com

парола : purplehaze

Няма лошо да си пускате нещата и в медия-путфайл или където Ви е кеф,

обаче имайте в предвид, че тази медия-путфайл много бавно зарежда, не отваря линкове

и си е главоболие.

Хубаво е всичко да е на едно място, така че крайните си неща, ги пращайте в gmail.com .

Хайде Бенд ъф Джипсис, да почувстаме лятото на 69-та :)

(като се замисля, тогава вече съм бил в ембрионен стадий :thumbs_up: )

Редактирано от TONY
Отговорено (Редактирано)

ето и от мен нещо

извинявам се за лошото качество но нямам време за професионални записи

беше то едно време като давах и гъза си за музика :)

Редактирано от bony
Отговорено
Напълно съм съгласен с теб :) И аз не признавам дет и блек метъл за музика ;)

А относно Хендрикс ... ;):) Просто велик :recourse: :recourse:

Извинете за флууда, но не можах да се въздържа.

Ами толкоз то!Не всеки може да разбира различни стилове от музиката...ограничение...ограничение.....

Отговорено

Много е добър варианта на Bony :hysterical:;) .

Този път за разлика от предния(от Пантера нищо не разбирам) ще се включа с едно кратко видео(че е по лесно от аудио запис).Сори за качеството.Камерата ми е пълен компот

th_jamj.jpg

Лимитера хваща само китарата,ама така е като се правят нещата за 10 минути

Отговорено

Aаа направо нереално ...Супер направо ме завладя!!!ако пуснеш и някоя друга песен ще е велико просто!!!

С каква лекота само го свириш даже се наместваш :hysterical: страшно е !!! 5 Велик от мен ;)